Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 24 Mac 2011

Hebat! Ummi hafilda ada 18 klip seks dsai untuk didedahkan!



WOW.. ummi hafilda.. aku sangat terkejut membaca pendedahan anda... aku rasa korang pun mesti terkejut baca pengakuan ummi hafilda gak.. baca bawah beb ;

Ummi Hafilda Ali, saksi utama kes liwat pertama dan salah guna Datuk Seri Anwar Ibrahim 13 tahun lalu sambil mendakwa ada 18 klip video seks berkata, dia tahu siapa dalang di sebalik pembikinan rakaman berkenaan.

“Bukan itu (satu) saja, sebenarnya ada lagi,” kata Ummi Hafilda, ahli perniagaan, ketika mengulas pendedahan rakaman video seks melibatkan seorang pemimpin kanan Pakatan Rakyat.

Dipetik beberapa akhbar tempatan, Ummi Hafilda berkata, “Saya dah dengar 13 tahun lalu mengenai hal sebegini dan memang kita tahu siapa di belakang tabir, siapa pelaku, siapa yang melakukan kerja terkutuk ini,” katanya dipetik Berita Harian.

Bagaimanapun dia tidak pasti sama ada rakaman yang didedahkan di ibu negara kelmarin adalah salah satu daripadanya.

“Saya tidak pasti sama ada video yang didedahkan adalah salah satu daripadanya, tetapi dalam pengetahuan saya terdapat sekurang-kurangnya 18 lagi rakaman video seperti itu disimpan oleh seseorang,” katanya pada sidang media di Alor Setar semalam.

Dia bagaimanapun enggan mendedahkan identiti individu yang dimaksudkannya tetapi berharap akan didedahkan selepas ini untuk dinilai oleh rakyat.

“Sekarang adalah masa yang sesuai untuk didedahkan supaya rakyat sedar mengenai tembelang pemimpin berkenaan,” kata beliau dipetik Sinar Harian selepas ceramahnya di Alor Setar dibatalkan ekoran bantahan kerajaan negeri.

Pertengahan Januari lalu, Ummi Hafilda yang juga adik kandung Timbalan Presiden PKR Azmin Ali berkata, dia bertekad mahu berkempen secara aktif untuk Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya umum ke-13 mengelakkan tsunami politik 2008 berulang.

Ummi Hafilda mendakwa kehadirannya dalam kempen BN akan dapat menghalang keputusan Mac 2008, yang menyaksikan Pakatan Rakyat menafikan perikatan itu kedudukan selesa tradisi - majoriti dua pertiga di Parlimen....


Macam tak percayalah yang ummi ada 18 klip seks anwar ibrahim. Ummi tahu siapa yang simpan klip seks tersebut ya? Takpe ummi, aku fikir nak bagi idea sket kat kak ummi neh, caranya simpe, kalau nak pastikan bn menang dengan bergaya di pru akan datang memang mudah kalau kak ummi follow beberapa step yang aku ajarkan neh ;

1. Pergi jumpa orang yang ada video seks dsai

2. Upload kat utube dan blog tertentu

3. Biar orang ramai tgk

4. Ble kes dah heboh mesti keluar paper dan tv

5. Nak taknak dsai terpaksa tampil untuk buat pengakuan

6. Kalau boleh paparkan 18 klip seks tue secara bersiri

7. Lepas tue biarkan dsai nak lantik forensik luar negara ke dalam negara ke apa ke, untuk tentukan kesahihan video terbabit

8. Tapi percayalah kak ummi, 18 klip seks? Kalau benar, even 1 video seks pun dsai akan rasa malu sebab kesahihan video tersebut mmg blh dibuktikan even oleh rakyat biasa sekalipun asalkan mereka pakar komputer.

9. Jadi di situ, dsai terpaksa berundur dan kak ummi tak yah susah payah buat roadshow 1 malaysia.

10. Kan jimat masa dan tenaga akak?

Dah takde masa terbaik dah untuk didedahkan, inilah masa yang terbaik, jangan tangguh2 lagi macam kes perbicaraan liwat II dsai tue kak ummi, kami siap sedia jatuhkan dsai dalam arena politik negara neh, hulurkan kami video lucah itu now.. 

kah kah kah
kah kah kah kah
Ameno :1malaysia deman video lucah..

Share this

38 Responses to " Hebat! Ummi hafilda ada 18 klip seks dsai untuk didedahkan! "

  1. Nama sedap.. Ummi..


    Hang tak tau malu ka buat kerja mcm nie? Kalau hang buat cerita ni zaman 80-an dulu bolehlah. Skarang ni ramai celik komputer. Kalau betul la hang dapat upah buat fitnah nie.. tau kan duit tu haram....

    BalasPadam
  2. makin lama makin menyampah aku tengok si ummi bangang ni.. :)

    BalasPadam
  3. ultraman cosmos

    urmm..nak kata dia cantik..dia xlah cantik pun,mcmna dia perasan orang nak sex dgn dia??pelik pelik pelik...lagi satu tak malu ker dia mendedahkan pekung di dada sendiri dgn menjaja kisah 18sx mcmni??come on lah kalau ya pun tak perlu sampai nak buat roadshow 1malaysia jaja kisah 18sx ni aunty ummi...sudah2 la tu...xcukup lagi ker duit dapat??tak per..kalau aunty ummi xcukup duit..boleh pinjam dgn ah long ataupun boleh amik upah bom orang mongolia ker...xnak juga??ok aunty ummi amik upah jadi pelakon 18sx nak????haaa..mesti aunty ummi suka..xper..enjoy2 dulu ya aunty ummi..nanti bila dah tua kan,kitaorang hantar aunty ummi pergi rumah orang2 tua nak??sebab family aunty ummi pun dah xmngaku keluarga..mana lagi la aunty nak pergi nnt tua kan??ataupun aunty boleh gak terus buat rumah di tanah perkeburuan..tp takut nanti xder saper nak kapankan sebab berat sgt...xper..aunty kong sendiri,aunty kapan sendiri ok??

    BalasPadam
  4. Ummi.. name ko tu dh sedap... ape hal perangai kau mcm haram!! mcm taik!! even aku ni UMNO..
    tuduhan yg kau buat mmmg xlogik.. kes liwat tu pn mmg dh xlogik.. ape tah lg.. ko tau x last2, ko akn mati gk.. xlma lg dh.. lg 20 thun je lg.. tu pn klu smpat.. dan pas ko mati, ko tau2 je lah.. ko ni mcm kanak2 yg di sruh basuh taik org last2 dpt gula2...

    BalasPadam
  5. http://goblog606.blogspot.com/2011/03/nation-of-islam-lol.html

    BalasPadam
  6. minat betul ummi ni ngan video lucan ni ekk...ntah2 die pun terlibat kot????

    BalasPadam
  7. umi ni sebnrnye tak tau ape2. saje je tunjuk pandai. tu aje la cara dia nk dptkn perhatian org.

    BalasPadam
  8. huiiihhhh..banyak sungguh.. kuat nafsu rupanya dia nie..patuutla abang die panggil die gelaran yang teruk-teruk.. kenapala kerana duit sanggup wat camni??

    hottest entry di blog khalis :
    kisah aminah dan jalal yang tak sangat luar biasa

    BalasPadam
  9. adus.. malunya ade pompuan cmni. haish..!!

    BalasPadam
  10. 2,949 people like this @ 11:05 am @ 24/3/11 >> 97,051 more to go..

    memohon jasa baik sahabat semua dapat share pada rakan2 untuk mendapat 100k tandatangan.. :)

    Status : Tun Najib masih dalam fenomena "buat2 tak bersalah" dan menganggap diri dia sebagai pejuang Melayu Tulen, Kamal Atarturk pejuang islam, dan isteri beliau seorang FLOM

    tambahan.. konspirasi terhadap anwar (video sex) ALLAH telah patahkan..

    http://www.facebook.com/pages/Najib-Wajib-Mohon-Maaf-Pada-Yusuf-Al-Qaradawi-Terhadap-Tuduhannya/131322423604743

    BalasPadam
  11. muka cam Hantu raya daa..

    BalasPadam
  12. ummie......klu kau nak berkempen untuk barisan dlm
    pilihanraya kali ni.....di nasihatkan jgn sbb nanti kerana kau seorang ....merosakkan parti umno yg selama ni sangat disanjungi oleh semua org melayu...."jgn ikut hati nanti binasa diri"bak kata pepatah melayu...kita sebagai rakyat malaysia patut berbangga dgn UMNO yg sekian lama telah di pejuangan utk negara kita tanah melayu.....tak payahlah nak buruk burukkan
    DSAI...dia juga seorang hamba allah...."JADILAH SEORANG HAMBA ALLAH YANG SENTIASA DIPANDANG MULIA DI DUNIA DAN AKHIRAT" ....hentikan niat yg tak baik tu......

    BalasPadam
  13. adoyaiii,ape lah pompuan ni...suke nk memalukan diri sndiri...klu dh mcm ni org bleh kenal dia ni kategori pompuan yg camna...semoga ALLAH beri dia pertunjuk dan hidayah supaya dia tdk trus menerus memalukan diri sndiri...kesian doh kat dia!!!

    BalasPadam
  14. Oiiii umi, engkau takyah la nak cemarkan lagi nama Umno....

    BalasPadam
  15. PATUT X AQ GELAR JER SI BANGANG BETINA NIE JALANG UMNO...???

    BalasPadam
  16. aku nak tngok video tu!! tah tah ada sex dgn lembu pulak hahahaha

    BalasPadam
  17. jadi maknanya umi mengatakan pelaku seks dalam video datuk t tu dsai la..jd betul la UMNGOK pnye keje?kantoi!!hebatnya geng ko Umi.mana dsai buat hub seks ko tau je..ko yg gi rakam ek??lepasni sapa pulak nak ckp ada 100 video seks dsai??hebat..

    BalasPadam
  18. video dsai aku xnk tgk..video umi aku nak tgk..

    BalasPadam
  19. tu 18 klip tu video dia la tu...dia bt sex sendiri

    BalasPadam
  20. ini bukan perempuan...ini binatang..x de perasaan malu langsung......ari tu saya dengar dia yg buat sex......

    BalasPadam
  21. Jubur sayfool da xlaku da weiiiii!!kesian la kat sayfool tu duk jaja jubor dia sampai MEKAH! KAHKAHKAH...angkat JUBUR SAYFOOL kite sula dgn batang buluh! KAHKAHKAH...umi nk jubur kene sula gak ke??KAHKAHKAH...tiang letrik TNB sanggup ku sumbat dlm juburmu umi weh..!!KAHKAHKAH

    BalasPadam
  22. huhu...macam2 hal lah!..eee..ponin den!
    scaniaz hot post...Tanda-Tanda Anda Sudah "Mati Pucuk"!

    BalasPadam
  23. aku tak fahamm apsal dia nak labelkan roadshow dia as GERAKAN SRIKANDI.. setahu aku laa gelaran SRIKANDI nie utk pejuang2 wanita je... dia nie juangkan ape? tak malu betul mengaku ade hubungan sex ngn org sana sini... pelacur pun tak pernah wat statement kat tv ke akhbar sebab malu diri tak suci.. yang betina nie best giler dedahkan skandal sex sendiri... paris hilton pun saman pakwe dia sebarkan vcd lucah diorg.. yang betina nie rilek2 je nak tujunk video sendiri.. siap wat roadshow tu.. ko ingat ko Maher Zain ke Lady Gaga ke nak wat roadshow bagai?

    dasar pompuan takde maruah.. aku malu tul bangsa melayu kekunun Islam wat perangai cam jalang nie...

    BalasPadam
  24. GILA SEKS BETOI LA MINAH NI!

    BalasPadam
  25. umie hafilda...muka cam kaki...

    BalasPadam
  26. muka ummi hafilda burukl sundellllll!! pakai make-up cap pasar malam pun tetapzzz hhodoh sundelll...mak memang tak suka si ummi nyah!!,...muka cam hanjengg..buat malu kaum nyah je..katanya

    BalasPadam
  27. Dosa besar yang berikutnya adalah: menuduh wanita baik-baik berbuat zina. Tentang hal ini Allah SWT berfirman:
    "Sesungguhnya orang-orang yang menuduh wanita-wanita yang baik-baik, yang lengah lagi beriman (berbuat zina), mereka kena la'nat di dunia dan akhirat, dan bagi mereka azab yang besar". An Nuur: 23)

    BalasPadam
  28. muka ummi hafilda burukl sundellllll!! pakai make-up cap pasar malam pun tetapzzz hhodoh sundelll...mak memang tak suka si ummi nyah!!,...muka cam hanjengg..buat malu kaum nyah je..katanya

    BalasPadam
  29. huhu...macam2 hal lah!..eee..ponin den!
    scaniaz hot post...Tanda-Tanda Anda Sudah "Mati Pucuk"!

    BalasPadam
  30. PATUT X AQ GELAR JER SI BANGANG BETINA NIE JALANG UMNO...???

    BalasPadam
  31. adus.. malunya ade pompuan cmni. haish..!!

    BalasPadam
  32. huiiihhhh..banyak sungguh.. kuat nafsu rupanya dia nie..patuutla abang die panggil die gelaran yang teruk-teruk.. kenapala kerana duit sanggup wat camni??

    hottest entry di blog khalis :
    kisah aminah dan jalal yang tak sangat luar biasa

    BalasPadam
  33. umi ni sebnrnye tak tau ape2. saje je tunjuk pandai. tu aje la cara dia nk dptkn perhatian org.

    BalasPadam
  34. http://goblog606.blogspot.com/2011/03/nation-of-islam-lol.html

    BalasPadam
  35. blog ni mmg bkn utk mgampu umno.. tp utk mgampu PKR... al juburi.. kuang3... hahahaha!

    BalasPadam
  36. Ummi tokan besar....

    BalasPadam
  37. lagi malu dengan anda semua jadi bodo oleh anwar..

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...