Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 23 Mac 2011

Hot! Zulkifli Nordin termalu bila dah kantoi!

Heh. Kesian aku dengan yb neh. Aku dah guna segala kesopanan dan kesantunan untuk ajak dia masuk kbsb untuk berdebat bagi mempertahankan hujah dia atas dua perkara ;

1. Berhujah bagi membuktikan sang pelaku seks adalah 110% "dia" seperti yang dia sebutkan dalam berita malam tadi, baca sini dan sini

DAN 

2. Berhujah membuktikan bahawa kepimpinan ulama pas meminta dsai serahkan dna ataupun kepimpinan ulama pas akan mempertimbangkan semula kerjasama dengan pkr dan anwar ibrahim.

Fitnah berat tue. Satu dia tuduh orang berzina. Satu dia tuduh pemimpin tertinggi pas atas sesuatu perkara yang mereka tak pernah buat. Dan di bawah ini adalah hasil perbualan aku dengan dia. Aku fikir bila dia tuduh dsai asyik belit situ belit sana mestilah dia bukan kaki pembelit. Tapi rupanya tuduhan dia tue jatuh ke atas dirinya sendiri. Cukup tak sangka. Inilah yb yang ada di antara korang pernah undi. Heh






Aku sebenarnya bukan apa, aku cuma nak berbincang dengan yb neh secara berdepan dan berterus terang je tapi dah nasib badan le yb neh asyik mengelak je.. dia yang takmo berdiskusi dengan anak-anak muda zaman sekarang.. payahlah macam neh ada kemudahan teknologi tapi dia taknak gunakan untuk menyelami isi ahti rakyat macam mana? Lepas tue nak suruh kita percaya cakap dia? 

Apa pun terima kasih la yb sebab menunjukkan sikap sendiri.. ha ha ha.. lawak siottt..


Ameno : Perasan tak dia tak menafikan pun yang dia fitnah dsai dan pas dalam ayat di atas tue? Heh.

Share this

111 Responses to " Hot! Zulkifli Nordin termalu bila dah kantoi! "

  1. hahaha..yb yb...

    BalasPadam
  2. gelak je die mampu? itu ke ilmu yg yb2 nie tuntut n mmbolehkn dorg jd yb? bler org tanye glak je die mampU? lol

    BalasPadam
  3. Dia ni memang tukang fitnah jantan nombor 1 dalam dunia, yang betinanya si Umi Hafilda tu. Gue memang benci betul dengan mangkuk hayun dua ekor binatang ni..

    BalasPadam
  4. klu nk tahu ulamak syiah klu berdebat ng ulamak sunni..mmg diorg ske gelak2..sbb mmg xleh nk jwb..xtau la klu perangai mamat ni pon sama..

    BalasPadam
  5. watpe la jadi camnie die niekan?takde perasaan malu...rasa hina ke apeke?sampai begitu sekali..apa yang dia dapat?

    BalasPadam
  6. YB...YG BODOH, YG BAHLOL, YG BENGAP, YG BINGAI, YG BAGHAL, YG BABI...ZULKIFLI NODEN

    BalasPadam
  7. yb zul ni xlyk kalo kita bg title yg berhormat. elok bg yg bebal! antara yb yg cakap putar alam..aku doakan jika die x bertobat, hidup dia akan jahanam dunia akhirat! beria2 lantang perjuang isu Kalimah Allah, bile aku tny knp xperjuangkan supaya tutup semua tempat Maksiat yg BN luluskan lesen. xterjawab pun..dasar peguam yg sial! - zambro -

    BalasPadam
  8. Pengedar2 dvd video haram & org awam Malaysia akan didakwa krn membuat, merakam, memiliki, menyimpan, mengedar, menayang dvd video haram terutamanya video lucah.

    Adakah DATUK T & ESKAY akan ditangkap & didakwa kerana membuat, merakam, memiliki, menyimpan, mengedar, menayang video lucah pada org awam?

    BalasPadam
  9. malu bak hang...
    kulim dkt ngan umah aku...
    kalo kata lam video tu dsai, ok fine, tp yb kulim ni muka punya ganas, sekali, penakut + lagi lembik dari yg dalam video tu...

    BalasPadam
  10. hahaha... bengong punya YB (Yang Bahlul)..

    BalasPadam
  11. mungkin bukan salah dia, mungkin keturunan dia dari dulu mcm ni. darah daging kot. kesian yb ni

    BalasPadam
  12. ak mls la nk maki2 wt sakt ati jek.. cme smpi skg nie satu jek prsoalan ak.. knape dia blagak cm alim spnjang mse tutup kpale ngn kopiah tp xmngamalkn prinsip Islam.. jwpnnye sng jek.. die nie ngn yahudi xde beza.. maaf la klu tlmpau kasar..

    BalasPadam
  13. yob, bukaklah ketayap kt kpala tu...wat malu je...dahlah tuduh org 110% tanpa usul periksa... memalukan agama islam lah...

    BalasPadam
  14. ni ke yb...Yang Bangang boleh....

    BalasPadam
  15. yb = yop bodo

    tq

    BalasPadam
  16. dh terpinga-pinga tak dpt nk kata apa.....jadi monyet bodo je la dia tu...

    BalasPadam
  17. pesal Yang Bahlol ni gelak macam sial? Punggung kena sula ke...

    BalasPadam
  18. wakakakakka.... YB...sengal...

    BalasPadam
  19. uuuh aloo laa...thap gaban punya bangang Yang Bahlol ni..x pdan nga mngajar agama..dah la kdkut,kaki utang,btul la kki belit lg..mcam ni punya traf YB pun ada..nsib baik dia blah PR..low class punya mentaliti..

    BalasPadam
  20. celaka la zulkifli nordin nie.. mcm sial!!!! komen mcm bdk xde akal.. mcm yahudi.. mmg celaka la hidup ko..!!!

    BalasPadam
  21. cabut la ketayap tu YB (Yg Bangang lagi Bongok) satu malaysia laknat kat ko YB... cakap cam bebudak.. macam ni ke lawyer

    BalasPadam
  22. ish.. yb ni ckup ke skolah smpai tingkatan 5? mcm idak je. ayat xde rupe wakil rakyat langsung. xda budi bahasa amalan rakyat malaysia. tulis punyelah kasar bahasanya tu. kalau bersembang dgn Najib bkn main berbunga2 bahasa. malu kami ade YB mcm ni.. maluu~!~!

    BalasPadam
  23. Lepas baca blog ni, Yang Bengong Zulkifli Nordin akan buat statement bahawa komen2 dlm FB dia bukan dia yg reply, ada org hack FB dia...... hahaHaHhahahahahaha (ikut gelak setan gaya YB zul din)

    BalasPadam
  24. Kepada Zulkifli Noordin,

    Cepat2lah bertaubat yob, 110% tu fitnah yg sgt besar yob. Dosa lebih besar dari membunuh tu yob, mengucap cepat la yob.......

    -Nasihat dari seorang sahabat lama kamu-

    BalasPadam
  25. Pihak Berkuasa seperti PDRM, MCMC/SKMM dll.

    Cepatlah ambil tindakan kepada Datuk Trio dan Zulkifli Noordin ni atas akta2 yg telah ditetapkan. Rampas semua komputer2 datok trio dan Zul nordin ni untuk siasatan kerana menyebarkan fitnah dan menyebabkan keselamatan negara.... Apa tunggu lg?

    James 007

    BalasPadam
  26. ntahape2 zulkifli nordin ni care die inbox ko 6pak mcam x matang langsung.

    BalasPadam
  27. malu ak,, rase hina diri ni,, mcm ne die boleh jadi seorg pemimpin yg ak sanjung suatu ketika dlu,, berperangai seperti bdk2 belasan tahun,,

    BalasPadam
  28. siyes bodo. rugi je org Kulim dapat MP camni. udah le melompat, mengelat lak tu. lawyer ke loyar buruk mamat ni? part yg aku nyampah; "seni gelak" die tu. da mcm budak sekolah rendah pon ade. haha~

    BalasPadam
  29. YB untuk Zulkifli Nordin adalah Yang Bodoh. Jawapan yang dibalas menunjukkan mentaliti dia macam budak terencat akal. Mungkin disebabkan dah termakan banyak benda haram menyebabkan beliau jadi macam tu. Manusia bila dah terdesak hidup biasanya berkeadaan seperti beliau bila kurang ilmu dan hati sudah gelap. Harap beliau sempat bertaubat kerana fitnah orang berzina tanpa usul periksa. Insyaallah...

    BalasPadam
  30. ZN ni mmg pengecut. xberani debat kerana SALAH. Itu bukan dia sj, termasuk semua pimpinan UMNGOK/BN. Zn ni mcm haram jadah, Ummi tu org dia sendiri pun dia gunakan utk wat lawak.mmg dasar tikam punya org. xleh dipercayai.munafik!

    BalasPadam
  31. MOHON SHARE DALAM BLOG TEMAN YER YOB

    BalasPadam
  32. Aku lah manusia yang paling gembira, kalau YB ni bertemu dgn Allah sekarang ni..

    BalasPadam
  33. Hahaha...dia menanti sisa2 hari sebelum jatuh tersungkur pada PRU13,tu pun kalau dia berani bertanding la atas tiket katak hehehe~

    BalasPadam
  34. Macam tengah "berdengu...." yb Zul ni layan fb...kepala tengah ting tong kut yb....

    BalasPadam
  35. minta tv3 jemput zol buat komen dalam tv pulak esok tengok macam mana muka dia mungkin naik jadi 200 persen zol kulim malu aku dapat yb mcm tu haha

    BalasPadam
  36. YB (Yang Bebal)tajaan umno, cakap putaq belit, mentang2 la dia loyar. Hang jawab la di akhirat kelak dlm mahkamah Allah. Tengok sepandai mana kamu berkata2.

    BalasPadam
  37. salam.. sakit ati je ade YB cam nih.. Org Kulim takyah undi dia lg pasni, tu pon klu dia bertanding la.. org2 cam ni tak lame jadik pemimpin.. kejap aje.. sabar2..

    BalasPadam
  38. rasa zn ada fb yg len kot cuba semak semula

    BalasPadam
  39. bukan tak nak..risau tu takut tersilap cakap..bercanggah plak fakta nanti huhu...
    scaniaz hot post...Mari Melihat Ladang Ganja Dan Cara Ganja Di Tuai!!!

    BalasPadam
  40. mamat zn ni nak publisiti je..dulu masa kes anwar 1999 dia sibuk tayang muka kat media..biar org kenal dia..dulu konon lantang pasal kes murtad..bila da dapat jadi yb n org kanan pkr...trus senyap plak..benda lain yg disibuknya..skg bila tak bole pergi jauh dalam pkr..hentam anwar plak..mmg hipokrit n gila kuasa je sebenarnya..

    BalasPadam
  41. YB BN zaman najib ni mmg dibayar utk gelak je ke? adeh org tnya dia gelak je.. osah bangang lah yb zul bangang. kang aku jmpa hg kt kedah ni siap lah hg.. bangang bangang bangang

    BalasPadam
  42. FB ZN tue mmg byk, biasalah, asyik full je FB dgn ahli2. Org femes la katakan....heh

    -K-

    BalasPadam
  43. HADITH :

    Anas ibn Malik berkata, “Nabi s.a.w. bersabda:

    “Zaman Dajjal adalah zaman kekeliruan. Manusia akan PERCAYA PENDUSTA dan TIDAK PERCAYA orang yang BERKATA BENAR.

    Manusia TIDAK PERCAYA orang yang AMANAH dan MEMPERCAYAI orang yang KHIANAT. Dan Ruwaibidhah akan diberi perhatian.”

    Sahabat bertanya “Siapakah Ruwaibidhah itu?”

    Sabda Baginda, “Orang-orang yang MENENTANG ALLAH yang diberi PENGHARGAAN UNTUK BERUCAP KEPADA MASYARAKAT.”;- [Musnad Ahmad, 3/220].

    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/03/enam-hujah-bahawa-anwar-ibrahim-bukan.html#ixzz1HTZtdTMz

    BalasPadam
  44. ultraman cosmas

    haha..lucu lah yb ni...cara dia gelak tu mcm kanak2 ribena..sikit2 kalau ajak berdebat dia suruh berdebat dgn ummi..aku rasa mungkin jugak dia ada masalah dengan bahasa melayu dan juga masalah matematik..maklumlah dulu mak ayah dia pergi hantar sekolah,dia lompat pergi tolong orang gantung bendera untuk PRK..dia ingat ni Year End Sale apa 110%...haha...lucu lah u ni yb..pastu pasal kopiah kat atas kepala tu,mungkin jer dia nak tutup masalah keguguran rambut sebab terlalu byk berfikir untuk meraih publisiti,tak per pasni dpt bayaran untuk statement 110% tu YB pergi Yun Nam ok??...well well well..anyway good job ZN...u mmg raja lawak yang tak lawak sangat..baby face r katakan..hahahahaah...

    BalasPadam
  45. dah pecah mental agaknya.. keyakinanan dah hilang..takde sikap gentleman langsung YB nie.. mjur bukan YB kawasan saya.. malu ke orang..gaya mengomen macam dah tau bebeno sampao 110%..ishhh

    hottest entry di blog khalis :
    kisah aminah dan jalal

    BalasPadam
  46. yb lupe makan ubat ni..:B

    BalasPadam
  47. aku rase, bergegar malaysia utk pru seterusnye ni~

    BalasPadam
  48. Gaya macam hebat sgt, tapi bila kena tekan sket sembunyi belakang Ummi.. Asyik2 Ummi.. Ada hati lah tuu..

    BalasPadam
  49. bila rasa taqwa itu hilang....
    jgnla Allah timpakan bala pada negara kita yg mcm2 hal ni. xtau la mana yg betul, mana yg salah, mana yg hipokrit. mcmana nak jd contoh pd anak2 muda Malaysia ni, pd umat Islam. hanyut dgn dunia yg sementara ni. ada kuasa tp disalahgunakan. x takut ke bila bertemu dgn Yang Maha Besar nanti.. hairan2.

    BalasPadam
  50. wah wah wah!!!sempoi la perangai yb (yang berak) zul!!!perangai sebijik macam taik kambus!!!kalau beliau ado dopan mato oden ni ha,,oden kilas tengkuk beliau,oden cungkil buah pinggang beliau,oden ketis tumit beliau sampai putus.chantieksss!!!

    BalasPadam
  51. kimak nye zul..anak haram...cm yahudi laknat...elok ko mati kena salib la..

    BalasPadam
  52. orang parit bakar24 Mac 2011 1:58 PTG

    Kalau dia cakap mengantuk nak masuk tidur, atau sibuk ada kerja rumah nak kena siapkan, atau isteri dah panggil naik atas katil, semata-mata untuk mengelak dari berhujah , pun pada saya alasan yg lebih berhormat dan matang daripada merepek, mengigau dan merapu sebut nama ummi hafilda.

    Kini saya yakin 110% bahawa pakcik Zul ni seorang yang tiada kredibiliti, pengecut, dan tidak boleh dipercayai.

    BalasPadam
  53. patutla bdk bijak yg jual badan kat UK x balik2...agaknya dia mntk test dlu kot utk percaya 110% bdk tu adalah org yg sama....AHhHAa...sengal pnya org.....tp aku tgk dlm icon2 gelak dia mcm ada tanda salib...emmm betulkan aku kalau salah...

    BalasPadam
  54. Jika anda bakal sakit "ahti."
    tolong betulkan intro kt atas.
    maaf mencelah. =)

    BalasPadam
  55. speechless..skang ni aku yakin 500% Zul Katak ni mmg dajal.memperalatkan agama untuk kepentingan diri.

    BalasPadam
  56. rileks mengkome semua. jgn nk balun memaki membuta tuli. nanti malu sendiri padan muka.
    hoi ameno...ko sure ke itu fb ZN yg sebenar?
    bila aku search td ada 3 ZN dlm fb.
    2 personal & 1 fanpages.
    kalau btol mmg aku speechless la ngn ZN nih.
    but if its the fake one, aku lg speechless. maknanya idup2 ko dikencing.
    aku bukan pro mana2...sekadar pendapat seorang marhaen jer. tQ

    BalasPadam
  57. Berapi, ya mmg benar itu fb dia. kalau ko tak percaya ko blh minta bukti kat aku secara direct.

    BalasPadam
  58. cbe bg pnrgn ckit ape sbnr terjd pd yb zul....ak rse lps kne pecat dr pkr die fedup kot...yela nk berjuang sme2 pon ditolak,bkan kne byr pon(btolkn ak jika tersilap fakta) cme nk diadili gan adil tup2 kne pecat,kalo ak pon panas seribu langkah......

    BalasPadam
  59. owh. sori la kalau aku silap.
    cuma ayat2 komen ZN xbleh blah. dah mcm ayat blogger2 pro BN mcm papagomo and etc. so aku fikir x mustahil la kalau ada lahabau yg sesaje wat fake.

    BalasPadam
  60. yg dia asek sebut and mention nama ummi tu ape kehalnya bodoh sgt??? kbsb mintak dia berdebat isu lain,tp dia doooooooooookkk la sebut nama ummi tuu...YBodoh ni.

    BalasPadam
  61. sape kate YB Zul Nordin ni babi...aku mmg xsokong...sbb BABI lagi MULIA dr YB nih!!..ptuihh!!....

    sekurang2nya babi xfitnah org,xlompat parti,xkhianat,xmungkir janji,xambik rasuah,xmenghina org laen,xmengaibkan org laen,xtuduh tanpa bukti,....cume BABI tu redha dgn diri die yg menjadi BABI,berperangai seperti BABI sbb Allah ciptakan die menjadi seekor BABI,berbeza dengan manusia yg Allah bagi akal fikiran tp berperangai hina,jijik,busuk,mengalahkan BABI......

    IPOHMALI,MALAYSIA

    BalasPadam
  62. Saya rasa bkn fb zn ni, masa awal2 kbsb post dulu, sy trus p tgk fb zn tp xda pun mcm tu malah tgh kmen topik lain.. Zn ori ada add sy..Xkan cikai sgt otak zn smpai komen mcm bdk skolah.. N gaya dia kmen pun x pnah mcm ayat gbr atas

    BalasPadam
  63. Saya rasa bkn fb zn ni, masa awal2 kbsb post dulu, sy trus p tgk fb zn tp xda pun mcm tu malah tgh kmen topik lain.. Zn ori ada add sy..Xkan cikai sgt otak zn smpai komen mcm bdk skolah.. N gaya dia kmen pun x pnah mcm ayat gbr atas

    BalasPadam
  64. PencacaiUmngok28 Mac 2011 5:40 PTG

    TAK PADAN NGAN BERKUPIAH....
    SUURH ORANG TENGOK VIDEO LUCAH..
    GILA KA APA ORANG TUA NIH.?
    DAH LUPA NAK MAMPOS KA? ISK ISK ISK
    PINTU TAUBAT TAK PERNAH TERTUTOP...INSAPLAH WAHAI PAKCIK BERLAGAK LEBAI~

    BalasPadam
  65. x pyh tgk FB...tgk blog dia la ape dia ckp dlu...yakin 110%..ptui..

    BalasPadam
  66. ni ke jwpan seorang Yb and Lawyer...??? no class....

    BalasPadam
  67. Khusus utk YB ZUL


    Rasulullah s.a.w. bersabda yang bermaksud:
    “Tiga Golongan manusia yang Allah tidak akan bercakap dengan mereka di hari kiamat, tidak menganggap mereka sebagai orang yang bersih, tidak melihat kepada mereka, dan mereka akan dimasukkan ke dalam neraka dengan azab yang sangat pedih. Mereka ialah orang tua yang berzina, raja atau pemimpin yang suka berbohong dan orang miskin yang sombong”

    Zul, hang saja buat org benci ngan hang no...apa hang dpt? hang nk apa sebenaqnya? publisiti murahan? awat hang mangkok sgt! Aku pun dok berkawan dgn YB2 jgk! sungguhpun berkawan, etika sbg YB dan pemimpin masyarakat kena jaga...tp hang mcm haram! x matang! harap kopiah atas kepala, tp mulut sumbing! jgn sampai org baling taik kat kepala hang.. ubah la sikap hang.. hang dah terlajak jalan....nak reverse pun lambat jgk, pasai hang dah agak jauh menyimpang...


    -ismail junior-

    BalasPadam
  68. zul ni pun bukannye pandai berhujah sangat...dolu mase dia masih pkr memang glamer ler pi ceramah kat surau2...asyik2 isu murtad je diceritenye...ate skali tu die dtg surau kt kawasan teman ingat ade ler isu baru...eh isu murtad juge...takde idea gamaknye si zul nih...

    BalasPadam
  69. Apa2 pun DNA kat jam omega tu dah ada dlm tgn polis...! Tak payah lah nak gelar2 orang YB itu YB ini...korang yg kaut semua dosa dia yg dpt pahala!! Yang bebalnya...penulis blog nie!! Adoyai...

    BalasPadam
  70. kahkahkah... ni bkn YB ZN la... sengal... blogger ni ati2 skit, tkut kene saman... tp reformasi ttp reformasi... anwar masih x layak jd PM...

    BalasPadam
  71. ni bukan YB tp YP *Yang Puki

    BalasPadam
  72. YANG SOKONG NUAR SUME NI, DAH TENGOK KE VIDEO TUH?

    BalasPadam
  73. belagak alim je tapi macam setan

    bodo pulak tu

    tuduh orang zina suka hati kapala bapak dia

    pi mampuih la

    BalasPadam
  74. rakyat bersyukur14 April 2011 4:16 PG

    untuk pengetahuan anda YB zulkifli noordin mmg xmaw bertanding masa pru 12...malah dia satu2nya MP pkr yg sggup ltak jwatan time anwar nak bertanding semula...mna yb2 yg lain time 2???dia dah mluat dgn anwar...n dia pon da mluat dgn soalan ameno...sbb 2 la dia glak ja...sbb dia taw korg dah taksub dgn anwar...kalau berdebat pon xguna...apa yg dia ckp korg xkn trima...so let him be in his own world...xpyh nak provoke dia...

    BalasPadam
  75. bangsat punya Zulkifli Nordin.....perangai mcm binatang....ko ni keturunan anak haram...cabut kopiah ko tu siaaaallll

    BalasPadam
  76. muka x tahu malu....Zulkifli Nordin, muka ko ni layak di tampal muka babi aje...siallll... anak haram

    BalasPadam
  77. Sorry r bro, kalau aku jadi YB nordin th pun, aku akan layan ko macam th, based on cara penulisan ko yang penuh sinis dan sebagainya, yang banyak bias daripada neutral. Ko pun xubah je macam die, bias...cuma pihak lain2 aje, kalau korang due2 same2 di pihak yang sama, kompem korang bersatu hati punyer dalam bias membias nh....

    Lagi pun,itu Private Message,dah memang awal2 lagi, die dah tunjukkan niat xnak berdebat, yang kau paksa2 die buat ape?

    Dan lagi satu, kau ni, yang tak tahu protokol, publish private message kau dengan dia kat blog nh buat ape? Private message adalah antara ko dengan die aje la, khalas. As private message, die xsemestinya menulis macam th untuk semua orang yg mesej die, mungkin ko sorang je, sebab die memang annoying ngan ko kot, yang sinis. Mungkin kalau orang lain yang sopan dan menulis secara profesional PM die, die akan jawab secara profesional. So, ko faham je la kalo org sinis dan membudak2kan ko, sebab ko pun suka membudak-budakkan orang dalam penulisan ko. That is what we call fair deal, kan?

    Kalau ko nak sangat orang ramai tahu, cara dia reply comment secara profesional untuk khalayak umum, post la kat wall die, bukan ke th profesional? kalau die xreply, maknanya die xnak, xleh ke ko respect die nyer desicion? Ko suke ke kalau aku paksa ko makan bende yang ko xsuke, lepas th aku jaja satu dunia ko nh xrespect aku dan segalanya?

    So, dalam masa yang sama, kau nh xubah macam penyebar video lucah yang menyabitkan DSAI, penyebar aib/fitnah orang. Xkisah la betul x betul sikap die yg ko sebarkan th, ko tanya la diri ko sendiri, kenapa ko tunjuk mesej2 th, atas dasar ape? Setiap kutukan kat die, dari orang2 yang komen kat post nh, ade la share ko, macam adenye share orang2 yang menyebarkan video lucah th.

    So, ko check la balik yer diri ko, sebab banyak penulisan2 ko nh, sebenarnya kene kat batang hidung ko sendiri especially but2 jaja menjaja. Dan setiap yang ko jaja th, ade la share ko. Aku nh sekadar nak nasihatkan, sebab kesian aku tengok blog ko nh, penuh dengan maki hamun, kafir mengkafir, sangat xilmiah dan boleh jadi pencetus perpecahan yang lagi parah. Kalau ko rasa apa yang aku cakapkan nh salah, terpulanglah kat ko nak terima ke x, sebab kubur kan masing2. Tapi, sebab dalam mesej2 kot kat YB nordin th, ko ade pesan2 pasal mati dan sebagainya la kan, so ini nasihat ikhlas aku la... kasar la, sebab ko kan suke nasihat2 org secara kasar dan sinis, so, mungkin kalau org nasihat ko cara yang sama, ko terima la kan...

    Adios...

    BalasPadam
  78. i like anon adios diatas,

    ko backing sangat ZN apesal? teman tp mesra k?
    mmg patut ZN ditegur dan disoal secara sinis, apetah perangai dia pun menyabitkan kesalahan org 110 peratus sebelum mahkamah..aku igt ko pun jenis yg sama..
    pendedahan begini diperlukan agar rakyat mengenal siapa pemimpin yg diundinya..
    sepatutnya sbg pemimpin, dia kena profesional walopun org bertanya sinis, barulah penyoal atau pembaca seperti kita respek pada tukang jawab..ini jawab mcm org sengal..aku pun tak taip gelak macam ZN tue..giler ape..

    **sudah la, backing ZN bukan harga bawang jadi murah pun**

    BalasPadam
  79. rakyat bersyukur6 Mei 2011 10:09 PTG

    untuk pengetahuan anda YB zulkifli noordin mmg xmaw bertanding masa pru 12...malah dia satu2nya MP pkr yg sggup ltak jwatan time anwar nak bertanding semula...mna yb2 yg lain time 2???dia dah mluat dgn anwar...n dia pon da mluat dgn soalan ameno...sbb 2 la dia glak ja...sbb dia taw korg dah taksub dgn anwar...kalau berdebat pon xguna...apa yg dia ckp korg xkn trima...so let him be in his own world...xpyh nak provoke dia...

    BalasPadam
  80. ni bukan YB tp YP *Yang Puki

    BalasPadam
  81. Khusus utk YB ZUL


    Rasulullah s.a.w. bersabda yang bermaksud:
    “Tiga Golongan manusia yang Allah tidak akan bercakap dengan mereka di hari kiamat, tidak menganggap mereka sebagai orang yang bersih, tidak melihat kepada mereka, dan mereka akan dimasukkan ke dalam neraka dengan azab yang sangat pedih. Mereka ialah orang tua yang berzina, raja atau pemimpin yang suka berbohong dan orang miskin yang sombong”

    Zul, hang saja buat org benci ngan hang no...apa hang dpt? hang nk apa sebenaqnya? publisiti murahan? awat hang mangkok sgt! Aku pun dok berkawan dgn YB2 jgk! sungguhpun berkawan, etika sbg YB dan pemimpin masyarakat kena jaga...tp hang mcm haram! x matang! harap kopiah atas kepala, tp mulut sumbing! jgn sampai org baling taik kat kepala hang.. ubah la sikap hang.. hang dah terlajak jalan....nak reverse pun lambat jgk, pasai hang dah agak jauh menyimpang...


    -ismail junior-

    BalasPadam
  82. PencacaiUmngok6 Mei 2011 10:09 PTG

    TAK PADAN NGAN BERKUPIAH....
    SUURH ORANG TENGOK VIDEO LUCAH..
    GILA KA APA ORANG TUA NIH.?
    DAH LUPA NAK MAMPOS KA? ISK ISK ISK
    PINTU TAUBAT TAK PERNAH TERTUTOP...INSAPLAH WAHAI PAKCIK BERLAGAK LEBAI~

    BalasPadam
  83. sape kate YB Zul Nordin ni babi...aku mmg xsokong...sbb BABI lagi MULIA dr YB nih!!..ptuihh!!....

    sekurang2nya babi xfitnah org,xlompat parti,xkhianat,xmungkir janji,xambik rasuah,xmenghina org laen,xmengaibkan org laen,xtuduh tanpa bukti,....cume BABI tu redha dgn diri die yg menjadi BABI,berperangai seperti BABI sbb Allah ciptakan die menjadi seekor BABI,berbeza dengan manusia yg Allah bagi akal fikiran tp berperangai hina,jijik,busuk,mengalahkan BABI......

    IPOHMALI,MALAYSIA

    BalasPadam
  84. ni ke jwpan seorang Yb and Lawyer...??? no class....

    BalasPadam
  85. yg dia asek sebut and mention nama ummi tu ape kehalnya bodoh sgt??? kbsb mintak dia berdebat isu lain,tp dia doooooooooookkk la sebut nama ummi tuu...YBodoh ni.

    BalasPadam
  86. owh. sori la kalau aku silap.
    cuma ayat2 komen ZN xbleh blah. dah mcm ayat blogger2 pro BN mcm papagomo and etc. so aku fikir x mustahil la kalau ada lahabau yg sesaje wat fake.

    BalasPadam
  87. cbe bg pnrgn ckit ape sbnr terjd pd yb zul....ak rse lps kne pecat dr pkr die fedup kot...yela nk berjuang sme2 pon ditolak,bkan kne byr pon(btolkn ak jika tersilap fakta) cme nk diadili gan adil tup2 kne pecat,kalo ak pon panas seribu langkah......

    BalasPadam
  88. patutla bdk bijak yg jual badan kat UK x balik2...agaknya dia mntk test dlu kot utk percaya 110% bdk tu adalah org yg sama....AHhHAa...sengal pnya org.....tp aku tgk dlm icon2 gelak dia mcm ada tanda salib...emmm betulkan aku kalau salah...

    BalasPadam
  89. wah wah wah!!!sempoi la perangai yb (yang berak) zul!!!perangai sebijik macam taik kambus!!!kalau beliau ado dopan mato oden ni ha,,oden kilas tengkuk beliau,oden cungkil buah pinggang beliau,oden ketis tumit beliau sampai putus.chantieksss!!!

    BalasPadam
  90. Gaya macam hebat sgt, tapi bila kena tekan sket sembunyi belakang Ummi.. Asyik2 Ummi.. Ada hati lah tuu..

    BalasPadam
  91. yb lupe makan ubat ni..:B

    BalasPadam
  92. YB (Yang Bebal)tajaan umno, cakap putaq belit, mentang2 la dia loyar. Hang jawab la di akhirat kelak dlm mahkamah Allah. Tengok sepandai mana kamu berkata2.

    BalasPadam
  93. Macam tengah "berdengu...." yb Zul ni layan fb...kepala tengah ting tong kut yb....

    BalasPadam
  94. MOHON SHARE DALAM BLOG TEMAN YER YOB

    BalasPadam
  95. siyes bodo. rugi je org Kulim dapat MP camni. udah le melompat, mengelat lak tu. lawyer ke loyar buruk mamat ni? part yg aku nyampah; "seni gelak" die tu. da mcm budak sekolah rendah pon ade. haha~

    BalasPadam
  96. ish.. yb ni ckup ke skolah smpai tingkatan 5? mcm idak je. ayat xde rupe wakil rakyat langsung. xda budi bahasa amalan rakyat malaysia. tulis punyelah kasar bahasanya tu. kalau bersembang dgn Najib bkn main berbunga2 bahasa. malu kami ade YB mcm ni.. maluu~!~!

    BalasPadam
  97. ak mls la nk maki2 wt sakt ati jek.. cme smpi skg nie satu jek prsoalan ak.. knape dia blagak cm alim spnjang mse tutup kpale ngn kopiah tp xmngamalkn prinsip Islam.. jwpnnye sng jek.. die nie ngn yahudi xde beza.. maaf la klu tlmpau kasar..

    BalasPadam
  98. hahaha... bengong punya YB (Yang Bahlul)..

    BalasPadam
  99. Dia ni memang tukang fitnah jantan nombor 1 dalam dunia, yang betinanya si Umi Hafilda tu. Gue memang benci betul dengan mangkuk hayun dua ekor binatang ni..

    BalasPadam
  100. minta maaf...sy tgk ada satu lg zulkifli noordin sini....maybe yg ni????
    http://www.facebook.com/Kamibencisaifulbukhari#!/zulkifli.noordin

    BalasPadam
  101. ini lah pemimpin yg dilantik tp x pandai wat keje cuma pandai jg tepi kain org kerna nak kukuhkan kuasa....sian generasi muda banyak fenin x tau nak ikut yg mana 1...hidup ni 1 putaran roda..tidak selamanya di atas....renung2lah nasib diri di masa akan dtg...org kata manusia mati meninggalkan nama yg baik tu kalo org yg melakukan perkara2 yg baik selama dia hidup dan begitu la sebaliknya...cuma apa yg dikesalkan di sini zaman serba teknologi canggih tp pemikiran manusia sm spt di zaman jahiliah....

    BalasPadam
  102. meh gelakkan dier ramai2.... hahahahahaha... hohohohhoho hahahahaha... kekekekekekek keh keh keh.. YB ZN penakut! x macam Ajis (citer sajen hasan.)

    BalasPadam
  103. BAHAN BUANGAN@SAMPAH@TAIK@NAJIS GHUPERNYER DEME NIH hehehehhee..
    dier rase dier lah paling hebat dan betul...

    08/03/2010 6:16pm

    PETALING JAYA 8 Mac - Pas tidak wajar menerima kehadiran ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin ke dalam parti itu kerana tindakan tersebut tidak selari dengan semangat permuafakatan parti gabungan pakatan pembangkang.

    Naib Presidennya, Datuk Mahfuz Omar berkata, kehadiran Zulkifli yang dipecat oleh Parti Keadilan Rakyat (PKR) Sabtu lalu bukan saja tidak dapat menaikkan imej Pas tetapi akan mencemarkan lagi nama baik parti itu.

    "Pas ada etika dalam perhubungan kerjasama persefahaman rakan-rakan dalam Pakatan Rakyat. Apa jua keputusan disiplin yang dibuat oleh parti-parti rakan kita, kita tetap menghormati keputusan tersebut.

    "Tidak wajar kita terima, tiada pertimbangan langsung... saya tidak melihat apa-apa yang boleh membantu meninggikan imej Pas dengan kehadiran Zulkifli ke dalam Pas... ini akan memberi keburukan dan mencalarkan nama baik parti,” katanya kepada pemberita, di sini hari ini. - Bernama

    BalasPadam
  104. mmg mcm tu le klu dh jadi penganut2 omno ni..

    BalasPadam
  105. jwb mcm budak2.. pastu dok paste gelak fancy2. mcm bebudak bwh umo yg gedik2 suke amik gmbr duckface kat fb.. adehhh.. sape yg tak matang nih? sape yg budak2? sape yg anak2?

    yb x baik gelak byk2.. byk gelak nnti jadi pelupa. salah satu sbb mudah hilang ilmu ialah byk ketawa. bkn sy yg cakap tau.. :)

    BalasPadam
  106. aku rasa yg jawab tu bukan zul nordin tpi balaci dia.... balaci yg diwajibkan oleh juak BN utk pegang akaun ni bgi pihak dia.... klu benar apa yg aku cakap.. naya lah zul nordin tersebit antara dua identiti.. musibah yg dia perlu selesaikan sendiri...

    BalasPadam
  107. lompat jer keje ko dengan zahrain

    BalasPadam
  108. buat malu wakil rakyat je.. yg pelik nape die tak masuk BN?kalau dah die hentam PR je manjang, BN takda pun.. sokong lagi ada.. tapi pelik napa tak nak masuk BN.. kot bila pilihanraya nanti baru masuk kot..

    BalasPadam
  109. Yang Bodoh Zulkipelir No Deen AKA Zul Kulum..muka miker macam jubo Bik Mama...harap lubang hidung jer besar...otak ciput...

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...