Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 19 Mac 2011

Hot! Gambar lucah artis katrina kamelia terdedah..!

Korang tengok gambar bawah neh ;


Siyes. Terkejut aku. Kalah jeniffer lopez aku rasa. Tak pakai bra ke apa artis neh? Korang tahu apa dia jawab ble wartawan tanya dia apasal dia dok pakai baju macam tue ke acara gala dinner rafflesia?

Neh hah jawapan dia ;

"Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan"

So korang dah faham kan? Dia pilih baju neh sebab dia nak menampak kan kelainan. Dan korang perasan tak? Jawapan dia jawapan yang berani mati dan aku terpaksa salute. Siyes.

Apa yang dia "ada" tue berlainan dengan apa yang perempuan lain "ada" dan aku rasa itu memang betul. Heh.

Aku taktahu samada mata aku yang terlebih gatal ke ataupun korang pun sama gatal macam aku gak ke tapi aku rasa cam nampak apa yang aku tak sepatutnya nampak kat gambar di atas tue.. betul ke?

Sekarang neh cuma menda je yang aku tengah tunggu si rais yatim buat. Iaitu ban artis perempuan neh daripada berlakon dan sebagainya untuk beberapa seketika sementara dia berubah. Kalau faizal tahir kena balon sebab buka baju takan pompuan kat atas neh lepas pula? Memang betul pompuan neh tak buka baju tapi pompuan neh mendedahkan apa yang tak sepatutnya didedahkan.. pepaham lah enh aku cakap pasal apa.

So apa lagi? Buatlah kerja kepada kementerian yang berkaitan.

Ganjaran menanti setiap kali reload DIGI..

Updated : Artis miera liyana telah membuat permohonan maaf.  baca sini.

Ameno : Biar betik artis neh..

Share this

111 Responses to " Hot! Gambar lucah artis katrina kamelia terdedah..! "

  1. perangai cam setan..suke setan masuk celah tiak dia..belum lg celah yg tu...gile minah setan nie..mau aku baling ngan kasut tinggi aku aja...manusia dajjal

    BalasPadam
  2. Yang ni la orang cakap ada ptak tak mau pikiaq, ada akai tak mau pakai -.-

    BalasPadam
  3. siot @_@ ..hahahaha...da nak kiamat gni la...

    BalasPadam
  4. ban? sori beb! rais yatim pon suke!

    BalasPadam
  5. kehkehkehkehkehhhhhh.....dlm drama jebon ni pnya laa alim ,kna buli tp at least????tuuuuiiiihhhh kt muka dia!!

    BalasPadam
  6. jangan marah marah..nikmati lah kegebuan dia...kalau buat kenduri best juga ni....

    BalasPadam
  7. kita seharusnya berterima kasih dan bersyukur kerana UMNO telah memberikan kemewahan sbgini, skolah dibina utk didikan agama...hahahahhahaahahahahaa

    BalasPadam
  8. wei..baikla tak payah pakai baju...wat letih je cameraman tu adjust kedudukan nak amik view t*t*k ko tu...kesian kat mata mamat2 yang memandang..bergelora jiwe rage..huhu...
    scaniaz best post...Koleksi Gambar Van Gangster Di Jepun!

    BalasPadam
  9. rais yatim mleleh air liur kot tgk ni... mak n bapak dia mane eh? dia ni budak lagi.. mak n bapak dia yg ptut dpersalahkan..

    BalasPadam
  10. maka benarlah...ahli neraka itu ramai wanita...

    BalasPadam
  11. artis mana ni? sapa nama?

    BalasPadam
  12. tak payah maki hammun orang..manusia memang sering melakukan kesalahan.
    mereka ada otak sendiri nk pikir baik ke buruk..
    apa yang boleh kita lakukan ialah berdoa supaya dia mendapat hidayah Allah..
    ketahuilah yang doa itu adalah senjata orang Mukmin

    BalasPadam
  13. coklatnya...ermmmm

    BalasPadam
  14. smapi masa melendut jgk.. ape yg kita ade skunk x kekal lama..

    BalasPadam
  15. ishhh.awatla tak semua artis malaysia tak jadi camnie?nnt dato' tan sri takdela anak ikan nak wat main

    BalasPadam
  16. bala2~ kite bakow jer!

    BalasPadam
  17. ni kalau aku gomol sedap ni..dengan mak dia skali aku gomol.. mesti mak dia suke..ye la..bleh die bg anaknya bpakaian mcm ni.. ntah2 kalau aku ajak maknya romen 3some ngan anaknya skali mesti dia nak...bestnyeee..nakkk!!!

    BalasPadam
  18. siapa ada tisu lebih?

    nak lap darah baru terkeluar dari hidung.

    BalasPadam
  19. who is this ?

    BalasPadam
  20. ntah...baik tunjuk puki terus...lg lar syok tgk...hahahaha

    BalasPadam
  21. contoh manusia yg akn d jdikn bahan api d neraka jahanam nnt.....

    BalasPadam
  22. statement paling bangang sekali aku pernah dengar dari artis tak fofuler malaysia..

    BalasPadam
  23. puak vip umngok sana tu sure meleleh ayaq lioq tengok artis nie......
    sari dua lagi hangpa tunggu laa.....
    budak artis nie mesti loaded punya....
    makan angin kat dubai maa......
    ada penaja you......

    kah kah kah

    BalasPadam
  24. ish..ish..ish..orang kaya zaman sekarang ni dah miskin,x cukup duit nak beli kain n baju yang tutup aurat..alang2 nak buka yg "atas" ,buka jer terus smua...wat per bg nampak skit2..!!hehe..kepada yg empunya body,mmg seronok di dunia tunjuk kelainan.di akhirat esok seksa selama2nya.lg nmpk kelainan..hihi..bukan nk menyibuk,tp dosa sorang buat,yg nak tanggungnyer,semua penduduk dunia...kang x pasal2.tsunami menimpa kat key ell.ni..hihi

    BalasPadam
  25. Ada satu kaedah nak selamatkan artis ni. Suruh dia umum menyertai PAS. Secara tiba tiba dia akan dikatan tersangatlah berimannya.

    Sama macam Bob Lokmanlah..

    BalasPadam
  26. aduhhhhhhh aku yg pmpuan ni lagi ternganga apatah lg lelaki yuckkssss! benda klu dh tunjuk dh xda makna ok..

    BalasPadam
  27. nk pangkah be end plak pasni19 Mac 2011 2:35 PTG

    terangkat la jambul pak rais klau dpt ini punye barang. stakat amah pun dia tibai bkn main inikan plk yg bergetah mcm ni. perghhh mau sawan dibuatnye..
    tak bleh jd ni..kalu pas memerintah mesia ni takde la peluang nk tgok tiger show free cam gini..
    hidup amengok!
    hidup be end!
    hidup tiger show!
    kehkehkeh

    BalasPadam
  28. Kalu ade yang gila skes skit kat situ..mau kena terjah terus minah tu..huhu..kat situ je dia brani pakai camtu..kat tempat lain sorryla..
    ramai buaya kat malaysia nih huhu...
    scania hot post... Jom Kita Gi Melawat Ladang Ganja!!! Serius!!!

    BalasPadam
  29. sapa Katrina Kamelia ni??xkenal pun...muka cam pelakon porno ada la..

    BalasPadam
  30. nampao nipple....euw

    *aku*

    BalasPadam
  31. boleh timbul urat kepala tgk gambar nih


    701Panduan.com

    BalasPadam
  32. muka innocent,tp mak oi berani mati.tp aku rasa aku lg sexy dan cantik dari dia,aku takyah nak dedah2 orang dah kata aku sexy.;p

    BalasPadam
  33. fuhhhh... menawan.
    biarlah dah itu lelaki nak tgk.
    kahkahkah

    BalasPadam
  34. ala awek melayu byk yg dh rupa ni, g kl tgk sendiri la, comfirm semangat 1 malaysia 1 ummah la ni,,,, to dan kuala- lu jgn ckp bob lokman cam tu, dia cucu tok kenali, lu cetek ilmu jgn nk tunjuk pandai--sia2 je hidup nk jadi bangkai--nauzubillah

    BalasPadam
  35. bodo anjing!!!!!
    anjing pompuan ni... klu sedare ak, ak sepak da..

    BalasPadam
  36. sabunnnnn dibilik mandi sabunnnn

    BalasPadam
  37. besar woooorrrr...teliur den...kahkahkah

    BalasPadam
  38. oi pempuan, mak bapak ang x marah ka??

    BalasPadam
  39. kalau nak nampak kelainan.. dedahkan la "cipaipips"... kalau takat nak dedah t*t*k.. orang lain dah lama buat dah... dah tak der kelainannyer dah... aper punyer sengal la..

    BalasPadam
  40. saper minah ni..artis??? tak kenal pong

    BalasPadam
  41. wa x leh tahannnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  42. boleh bikin pak chu cheng nie kalu lagu nie punya gaya......
    meremang urat sarap.....
    habih manis jadi sampah sarap...

    kah kah kah....

    BalasPadam
  43. nampak puting tetek LOL

    BalasPadam
  44. kesian..lau sy jmpe dia ingt nk sedekahkan kain cket suh uat bju..huhu..

    BalasPadam
  45. ermmm...jgn salah kan umno ke pas ini dh mmg jenis jalang....bagi lah duk arab seklipon,kalo dia nak selak,dia selak gak...besar lebab...dh kne gigit bnyak ni,kalah ibu 5 ank..

    BalasPadam
  46. hahahahaha nila pakaian contoh dalam amalan AMENO.... yg dicangang oleh laki NAJIB tu ... baru la setim tengok.... kalau pakai tutup sampai tak nampak muka mana setim....wakakakaka

    BalasPadam
  47. Biarkan aje si comel ni terjun dengan labu nya ke dalam sungai...untung sabut jadi bara, untung batu dia tenggelam...tu je

    BalasPadam
  48. alahai...kalau mak bapak dia terpandang gambar nie apa perasaan mrk agaknye.....xkan xde adik beradik n sedara mara artis nie yg celik IT....mesti derang malu nak ngaku pertalian ngan Betina nih

    BalasPadam
  49. kalu dia pakai tudung ngan baju camtu tentu bik mama ambik dia jadi model

    BalasPadam
  50. huhu...kalu dia tunduk je..gerenti nampak t*t*k kan2?huhu,,siannye kat minah nie...tak cukup kain tuhh...
    scaniaz hot post... Koleksi Gambar Kereta Kerabat Diraja Malaysia

    BalasPadam
  51. korang pehal do ? biar ah diaa. dia yang tanggung. korang kutuk2 mcm korang dpt pahala pulak ? so sape yang takde otak sekarang ni haa ? mind your own business la bradeer & makcik. tahu complain jeeee. macam korang PERFECT SANGAT LAAA !

    BalasPadam
  52. for anony kat ats ni ha..

    yg ko ni tetbe sensitip ni nape..pelik tol. pas2 klu nk sound brader n makcik2 ni ckp la elok2. jgn kurang ajar.ko mude lg..tnjukkn diri ko 2 seorg yg pnh besekolah...

    BalasPadam
  53. suka hati aku ah nk cakap ape. kau mcm mak bapak aku pulak kaan ? so kalau aku muda ? kau susah ? kau tua duduk diam2 jelaa kat rumah. sembahyang .tak payah nak kutuk orang kt sini. buat banyak2 pahala sbb kau tu tak lama nak gone daaah.

    BalasPadam
  54. .. korang dok umh je ta payah na kutuk2 artis tuh . . g bertaubat asyik nak kutuk2 org . . bkn korang dapat pahala!!

    BalasPadam
  55. dh dia buat perbuatan terkutuk, kita kutuk la, klu dia wat perbuatan terpuji kita puji--common sense--apala bangang sgt ko ni,

    BalasPadam
  56. hehe..jadi macam nie pulak dahhh...dah2la tu..cool bebeh...hehe...jom layan baby dulu... :p
    scaniaz latest post...
    Sazzy Falak : Gambar Majlis Baby Shower Anak Kembar

    BalasPadam
  57. Mudah-mudahan dia bertaubat sebelum dia mati mengejut

    BalasPadam
  58. ad anoy ckp mind ur own bisnes...
    wtf.!
    die 2 da wat dosa...n die 2 islam...so ak ni y beragama islam wajib menegur mhupun mngkritik n mencaci maki org mcm 2...ak sndri pn blh dosa sbb tgk dia pnye aurat...bodoh la lu..!sial!
    ko islam ke kapir?

    BalasPadam
  59. Anonymous said...

    suka hati aku ah nk cakap ape. kau mcm mak bapak aku pulak kaan ? so kalau aku muda ? kau susah ? kau tua duduk diam2 jelaa kat rumah. sembahyang .tak payah nak kutuk orang kt sini. buat banyak2 pahala sbb kau tu tak lama nak gone daaah.
    March 20, 2011 1:02 PM
    ------------------------------------------------------
    oooo.. lau org islam, bila da tua duk rumah semayang je.. baru wa tau... islam tu semayang je.. kah kah kah..
    jgn lupa mana tau bsok2 mak si pompuan ni lak bg kenyataan: lau pakai mcm tu dekat tempat mcm tu xpe lau tmpat len x leh.... (sama mcm kes fasha sandal...) kah kah kah

    doct ash D

    BalasPadam
  60. abg Sani Perak dan kawan2 dalam k'jaan harus tegor,marah ato berfatwa ttg pakaian artis ni...jangan duk tengok TGNA saja, TGNA ada tugas besar lain ...jangan kacooo dia, kalu nak sangat kacooo masuk politik

    BalasPadam
  61. wow..mantap gak 'bukit' die...woooo...gebu plak aihhh...

    BalasPadam
  62. mmnang mntap...wat modal..best nie

    BalasPadam
  63. dari pada kita kutuk dia lebih baik kita doa kan dia supaya dia berubah,insyALLAH mana tau dgn doa kita dia blh berubah,lg pn kita x tau masa depan kita,kalau xkena kat kita kat anak kita kalau xkena kat anak2 kita kena kat cucu2 kita,,bukn nk bela dia pulak,yg salah tetap salah,

    BalasPadam
  64. MINTA KERAJAAN AMBIL TINDAKAN U ARTIS,WUJUDKAN LAH SATU GARISAN KHAS U ARTIS..DH MELAMPAU SESGT

    BalasPadam
  65. malaysia negara islam? hakk tuih

    BalasPadam
  66. otak dia d t*t*k dia...tue la taknak pkai tube alasan tak cantik kalo padan sma dress tue...*what the heck...*bodoh la kau ppuan..feymes sbb kelucahan.hahaha.

    BalasPadam
  67. sama2 la ambik iktibar ok... yg pompuan2 kat luar 2,x kesah la korang artis ke rakyat jelata ke,igt2 la, benda2 ni boleh bawak masalah besar.. fitnah yg dashyat.. artis yg nampak si gebu tu dapat dosa bahagian dia,yg dok kutuk2 ni pun dapat habuan masing2 gak.. amik iktibar,bertaubat dan jgn ulang dah samada untuk artis ni atau org2 lain

    BalasPadam
  68. orang umno memang suka xkan kena band nye

    BalasPadam
  69. mantap sey!!! ni yang pemimpin BN suka tengok!! kalau BN jatuh, kita xboleh tengok dah mende2 gini..rugi la...BN kan kerajaan ISLAM bebas...yang penting ISLAM dalam IC je da cukup..

    BalasPadam
  70. puh......sdap tu.....tengok pun dah naik...

    BalasPadam
  71. barang baek beb..beso lag 2..beso juga ya nasi lemak melayu nih..kikikiki

    BalasPadam
  72. seyes sebelom ni aku x kenal minah ni...lepas nampak kopek terkeluar dy.. bru rase nak amik tau...mybe ni strategy brani mati dy nk popular kot...nk mmperkenalkan diri kat orang mcm aku yg x kenal dy pon...

    BalasPadam
  73. harap remove je gamba tu
    tau nk tunjuk bukti
    tp byk buruk dr baiknye
    kite xtau sape yg tgk gamba tu
    cukup la dh available kt site lain
    xyah la cni pn ltak
    takut2 dpt share je...
    share dosa
    walopn niat nk bongkarkn kemungkaran

    BalasPadam
  74. nama je islam tapi banggang nak mampus.takkan tak tahu pakaian menjolok mata haram.yang design pakaian tu pun memang mangkuk tingkat 14.berlakon baru dah buat hal.

    BalasPadam
  75. Badri Zain

    Tu natural bra tu. bukan pink slip. hahahaha

    BalasPadam
  76. Huhuhu.. besorr jugak rumah dia :)

    BalasPadam
  77. fantasiku...akan ku jilat pantat artis ni shingga puas,lpas tu akn ku suruh dia mnghisap pliaq ku yg kntal,baru lah aku akn mnutuh pntat dia...lastly pncut ayaq kt muka dia.

    BalasPadam
  78. fantasiku...akan ku jilat pantat artis ni shingga puas,lpas tu akn ku suruh dia mnghisap pliaq ku yg kntal,baru lah aku akn mnutuh pntat dia...lastly pncut ayaq kt muka dia.

    BalasPadam
  79. tetek dia mmg cantik...kalo jadi org yg beriman lagi cantik..

    BalasPadam
  80. artis tak tekenal dan tak bemaruah. jangan didik anak jadi artis

    BalasPadam
  81. Assalamualaikum tuan blogger..

    Maaf nak menyelit memberi pandangan peribadi..

    dlm tuan dok mendedahkan keaiban dan kebodohan org lain secara tak langsungnya tuan juge memdedahkan kebodohan diri tuan sendiri...tuan nyatakan pandangan lagaknya seperti tuan serba alim, serba pandai dan serba serbi tuan tahu, tp bodohnya tuan ini tuan sendiri yg dedahkan...

    tuan sedar ke yg tuan ni jd seorg ejen yg menyebarkan gambar aurat org utk tontonan oleh org lain? yg mana bole dtgkan dosa kpd yg melihatnya...btul x?

    sy tahu niat asal tuan tu baik tp perlu ke tuan sebarkan gamba spt itu? klau perlu, maknanya tuan pun same spt mangga gak la...mangga yg tuan dok kutuk tygkan gamba bogel tu kan?..jdnye tuan kutuk mangga secara x langsungnya tuan telah kutuk diri tuan sendiri...kan?

    maaf jika teguran dan pandangan sy ni buat tuan sakit hati...hanya sekadar mengingatkan bg yg telupa..harap xperlu lg la lps ni tuan sebarkan ape2 yg bole dtgkan dose pd org lain...

    BalasPadam
  82. Thanks Anom. Nasihat anda mmg berguna. tocer. :)

    BalasPadam
  83. tetek dia mmg cantik...kalo jadi org yg beriman lagi cantik..

    BalasPadam
  84. sama2 la ambik iktibar ok... yg pompuan2 kat luar 2,x kesah la korang artis ke rakyat jelata ke,igt2 la, benda2 ni boleh bawak masalah besar.. fitnah yg dashyat.. artis yg nampak si gebu tu dapat dosa bahagian dia,yg dok kutuk2 ni pun dapat habuan masing2 gak.. amik iktibar,bertaubat dan jgn ulang dah samada untuk artis ni atau org2 lain

    BalasPadam
  85. dh dia buat perbuatan terkutuk, kita kutuk la, klu dia wat perbuatan terpuji kita puji--common sense--apala bangang sgt ko ni,

    BalasPadam
  86. huhu...kalu dia tunduk je..gerenti nampak t*t*k kan2?huhu,,siannye kat minah nie...tak cukup kain tuhh...
    scaniaz hot post... Koleksi Gambar Kereta Kerabat Diraja Malaysia

    BalasPadam
  87. kalu dia pakai tudung ngan baju camtu tentu bik mama ambik dia jadi model

    BalasPadam
  88. hahahahaha nila pakaian contoh dalam amalan AMENO.... yg dicangang oleh laki NAJIB tu ... baru la setim tengok.... kalau pakai tutup sampai tak nampak muka mana setim....wakakakaka

    BalasPadam
  89. boleh bikin pak chu cheng nie kalu lagu nie punya gaya......
    meremang urat sarap.....
    habih manis jadi sampah sarap...

    kah kah kah....

    BalasPadam
  90. wa x leh tahannnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  91. oi pempuan, mak bapak ang x marah ka??

    BalasPadam
  92. sabunnnnn dibilik mandi sabunnnn

    BalasPadam
  93. bodo anjing!!!!!
    anjing pompuan ni... klu sedare ak, ak sepak da..

    BalasPadam
  94. boleh timbul urat kepala tgk gambar nih


    701Panduan.com

    BalasPadam
  95. Ada satu kaedah nak selamatkan artis ni. Suruh dia umum menyertai PAS. Secara tiba tiba dia akan dikatan tersangatlah berimannya.

    Sama macam Bob Lokmanlah..

    BalasPadam
  96. statement paling bangang sekali aku pernah dengar dari artis tak fofuler malaysia..

    BalasPadam
  97. ntah...baik tunjuk puki terus...lg lar syok tgk...hahahaha

    BalasPadam
  98. siapa ada tisu lebih?

    nak lap darah baru terkeluar dari hidung.

    BalasPadam
  99. ni kalau aku gomol sedap ni..dengan mak dia skali aku gomol.. mesti mak dia suke..ye la..bleh die bg anaknya bpakaian mcm ni.. ntah2 kalau aku ajak maknya romen 3some ngan anaknya skali mesti dia nak...bestnyeee..nakkk!!!

    BalasPadam
  100. artis mana ni? sapa nama?

    BalasPadam
  101. Yang ni la orang cakap ada ptak tak mau pikiaq, ada akai tak mau pakai -.-

    BalasPadam
  102. kehkehkehkehkehhhhhh.....dlm drama jebon ni pnya laa alim ,kna buli tp at least????tuuuuiiiihhhh kt muka dia!!

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...