Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 18 Mac 2011

Panas! Poster hebat pro aspirasi..

Semalam aku telah di tanda oleh rakan facebook ke atas satu poster yang hebat. Aku baru perasan tadi sebab baru login facebook guna account pertama aku. Kat bawah neh adalah poster yang calon aspirasi buat ketika prk kampus berlangsung baru-baru ini ;


Hebat tak poster neh? Hebat kan..

Cukup tak sangka pro aspirasi dah mula mengikuti jejak langkah taktik penyokong umno dalam memperhebatkan diri dalam seni super impose.

Semoga mereka [pro aspirasi] cemerlang, terbilang dan gemilang membuat poster lucah. 

Ingat aspirasi! Ingat lucah!

Ha Ha Ha..

Ameno : Isu yg patut pro aspirasi + mahasiswa pakai ketika prk kampus ialah isu2 setempat yang melibatkan fasilitis kampus itu sendiri. Isu2 nasional macam neh apa guna pun korang jaja? Haizhh.. pelik!

Share this

19 Responses to " Panas! Poster hebat pro aspirasi.. "

  1. hahaha... U mane wat keje cmni ni??

    BalasPadam
  2. ntahnye..U mane nih? pencemaran otak..xlayak masuk universiti

    BalasPadam
  3. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_194098243939021&ref=notif&notif_t=group_activity#!/pages/Revolusi-Undur-Najib/207995642551035

    BalasPadam
  4. mak bapak korang x ajar ker cara adab sopan...!!!!!

    BalasPadam
  5. bila terpengaruh dengan BTN..campur terpengaruh dengan faedah dunia yang diorang dapat tak mustahil sanggup wat camnie..

    BalasPadam
  6. apehal lah diorang nie. kepala otak dah simpang dari agama. nauzubillah. tengah jepun dtimpa bala bencana, orang malaysia duk bertelingkah pasal politik. dunia akhir zaman. haishhhh !

    BalasPadam
  7. setuju dgn mykhalis. smlm ada ceramah BTN kat kampus, katanya bukan nak suruh undi BN, tapi nak siswa siswi sdr yg kerajaan dah bnyk tolong masa belajar. nanti dh abes belajar ramai yg menentang kerajaan. bila PRU dah dekat, makin bnyk anak muda kena attend kursus BTN. naseb badan lah. :D

    BalasPadam
  8. ni aku nak tanya, setolol2 mereka pon, dah tentu poster ni kena take down dan dorang didakwa kalau digantung kat kampus dorang. abes mana dorang letak poster ni? dalam tandas? letak bawah tong sampah?

    sorry la aku tak dapat tangkap ape logik di situ. nampak sangat ada orang photoshop je utk fitnah. bukan betul2 jadi poster kempen pon. kalau betul genuine snap la gambar terus live.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu laaaa.... ati tu kalo dah busuk orng fitnah sikit dah pecaya... patut la sana sini kalah.... otak pandai tapi tak pakai..

      Padam
  9. nmpk sgt Pro Aspirasi ni kaki blue.sempat plak cari pic nude camni...adeh laaa...camni nye org pun ade ker...

    kelakar giler....pilihanraya kampus dok kempen isu luar kampus.nmpk sgt bengap.......alahai bakal pemimpin BN masa depan~

    BalasPadam
  10. shah,
    Mungkin jugak mmg ada poster mcm tu...gmbr tu pun diorg scanner dr broucher..
    Tapi tak tahu mana yg betul pro A or pro M yg buat.Biasenye setiap poster2,flyers or broucher mst ada cop dari HEP universiti baru lulus utk dibuat kempen..ni ak rasa ada tgn2 nakal yg buat hahaha

    BalasPadam
  11. what the??

    logo pro-M U ak nih !!!
    ak tak tahu menahu pun psl poster nih !!!
    mlampau betol dah pro-A nih..

    BalasPadam
  12. azizi yang hebat3 April 2011 12:20 PTG

    sampah gila sial org melayu ni.. kan bagus kalau melayu ni asalnya budha ke hindu ke firaun ke ape ke.. xde la memalu kan islam.. malu sial jadi melayu.. jawa pon melayu jugak ke? harap2 nye tak lah.. sial betul.. nak maki panjang sampai 3, 4 novel pon x cukup ni..

    BalasPadam
  13. shah,
    Mungkin jugak mmg ada poster mcm tu...gmbr tu pun diorg scanner dr broucher..
    Tapi tak tahu mana yg betul pro A or pro M yg buat.Biasenye setiap poster2,flyers or broucher mst ada cop dari HEP universiti baru lulus utk dibuat kempen..ni ak rasa ada tgn2 nakal yg buat hahaha

    BalasPadam
  14. azizi yang hebat6 Mei 2011 10:05 PTG

    sampah gila sial org melayu ni.. kan bagus kalau melayu ni asalnya budha ke hindu ke firaun ke ape ke.. xde la memalu kan islam.. malu sial jadi melayu.. jawa pon melayu jugak ke? harap2 nye tak lah.. sial betul.. nak maki panjang sampai 3, 4 novel pon x cukup ni..

    BalasPadam
  15. bila terpengaruh dengan BTN..campur terpengaruh dengan faedah dunia yang diorang dapat tak mustahil sanggup wat camnie..

    BalasPadam
  16. hahaha... U mane wat keje cmni ni??

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...