Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 24 Mac 2011

Terkini : Zulkifli nordin sah dapat gelaran datuk!!

Aku dah tahu kenapa zulkifli nordin asyik muncul dalam buletin utama di tv3 beberapa hari ini. Jawapan nya ada di bawah ;


Siapalah yang suggest ke sultan pahang untuk berikan gelaran "datuk" kepada dia? Menteri besar pahang ke? Perdana menteri kita yang dari pahang tue ke? Entah. Lue fikir sendiri. Apa pun artikel ini bukan menghina sultan ya. So jangan nak salah faham sesuka hati. 

Dia kalau ikut rekod, mana ada jasa pun. Lainlah m.nasir dan ramli ms. Mereka dah lama berkecimpung dalam bidang masing2, dah bertahun2. Memang nampak ada juga kelayakkan nya.. yang si zul neh? Entah.. lue fikir sendiri larh!!  Heh

Ameno : Katak pun dapat datuk. Hebat!

Share this

33 Responses to " Terkini : Zulkifli nordin sah dapat gelaran datuk!! "

  1. pergh...mengarut2..eh..xmengarut laaa....kan dia byk "berjasa" baru2 nie....kan tersebar luas "jasa2" dia...damn!

    BalasPadam
  2. itulah "tangga" kejayaan

    BalasPadam
  3. bukan semua YB akan dapat Dato' ke?ingatkan automatik dapat..

    hottest entry di blog khalis :
    Pasar cari isteri yang wujud

    BalasPadam
  4. hehe..skang nie senang sgt nak dpt datuk nye...hehe..
    scaniaz best post...Koleksi Gambar Van Gangster Di Jepun!

    BalasPadam
  5. Kat kg aku(Perak)banyak dapt DATOK dari Pahang ....dengar bleh bayar 2 kali ansuran...hahaha

    BalasPadam
  6. mak aihh..aci plak main bayar ansurans..huhu..aku pun nak camtu..kakaka...
    scaniaz best post....Tanda-Tanda Anda Sudah "Mati Pucuk"!

    BalasPadam
  7. 1 funny mesia

    BalasPadam
  8. haha....
    boleh masuk maharaja lawak beb dier nie

    BalasPadam
  9. ala kejap je....tggu PRU13 ilang la mamat beruk tuh

    BalasPadam
  10. uii banyak jasa dia wooo tiap kali kes melibatkan pembangkang, terutamanya anwar...sepantas kilat dia jadi orang pertama ber onk onkkkkk...

    BalasPadam
  11. hahahah ada udang disebalik batu..patut la dok maen ciku cak ciku cak je..aishh dasar ada telo tpi wat2 xde telo..memalukan kaum adam je..apasal guna ummi sebagai tempat kauter pertanyaan kalau ada orang minta tnya pe2..

    my latest entry:pasal bunuh diri di Kb mall petang tadi

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/03/eksklusif-cubaan-bunuh-diri-di-kb-mall.html

    BalasPadam
  12. rupanya melompat nak dapat datuk..dunia dunia.apa nak heran.shah rukh khan yg x pandai lompat pun leh dpt datuk.ni kan yang lompat kemain jauh terpesong!

    BalasPadam
  13. aiihhhhhh....
    tak kan hangpa tak tau kooott???...........
    mamat kulim nie berjasa....pasai dia pun ulamak jugak.....
    ulamak kamjat sepanjang zaman........

    kah kah kah....

    BalasPadam
  14. Daripada Sultan Pahang....? heheh~ biasalah lah tu. mmg ramai dpt gelaran Dato' n Datuk dari pahang. kenapa ye? Lu fikirlah sendiri.

    BalasPadam
  15. Siapa nak pangkat Dato'? Blh contact saya. Sedia duit sahaja ya.

    BalasPadam
  16. sekurang-kurangnya dia dapat datuk, kira berbaloi la dia di dunia yang sementara ni. kesian dato2 ngan nenek2 di kampung. Sokong bagai nak rak, karat berkilo2, baca utusan smbil tgk tv1. apa diorang dapat? bau hancing je.

    BalasPadam
  17. Tok Tuan, Pekan, Pahang27 Mac 2011 9:19 PTG

    Minta maaf kepada sahabat-sahabat facebook saya, jika betul Zul Nordeng dapat Datuk Pahang, saya lah rakyat Pahang yang berasa teramat malu sekali.

    BalasPadam
  18. datuk dri sltn phng x market la

    BalasPadam
  19. tengoklah track record dia sebagai peguam. Banyak jugak jasa dia tu. Sultan Pahang takkan perkenankan anugerah Dato' tu sesuka hati walaupun yang rekemen tu Perdana Menteri (kalau betul Dato' Sri Najib yang rekemen)

    BalasPadam
  20. geli ati ayat zulkifli noordin lam tibi maghen bebunyik...sdie ntok tebahak ea.."WALAU PAPEPON KITE PELU LAH INSAP DGN PEKARE BGINI..(memule die cter cam baek n soh sume amek iktibar)...TAPI SAYE YAKEN MMG DIE LAH ORG NYE...(KWENG3X, memule aq igt die ckp bebaek soh owang amek pengajaran, tp ujong tu siap KOMPEM die owang nye, maknenye die NENGOK bende tue...haih, insap la, mate anugrah tuhan tu, bkn koje nengok bende2 jojol cenggitu, tsunami tu, gempe tu, tgk tu dlu amek pengajaran ni bantai gy nengok bende MENEGAKKAN (bak kate die sndrik lam blog ni la)...haiyo, aq pun sebe sala nak bdiam diri aa, tkt sok ngan kite2 kene jawap dpn tuhan nape x tego pmimpin sndrik...tlg la yb ea...suda2 la beraje lawakkan diri tu...gelanggang ke enam kang tros daftar audition, sng, ta nyusa kan owang laen n plg ptg...X MALUKAN NEGARE SNDRIK, skang owang pikey malaysia je SEX....haduh, koba islam hadhari...cemner owang kaper x guling2 glakkan kite...aq yg rakyat owang x knl ni da malu bgelar rakyat malaysia ngan kes cenggini PETAH gy pmimpin2 cam kowang tu yg patot lg MALU nyebar kan bende2 tahap pmikiran kuning2 dak2 skola menengah ni....suda la...enough all of this....tuhan kasik otak bkn ntok phiasan tp ntok PIKEY ye....amaran lembut bwat sume pihak...adioss....

    BalasPadam
  21. kopiah tu tolong simpan lam almari leh x yb? rase memalukan n mengaibkan agame la....tolong ea yb...klu nak sgt tutop pale pakai tu pkai la snow cap ke...topi maher zain ke...style pun style gak...n x de la memalukan owang BKOPIAH a.k.a agame yg laen yg x tlibat n x bsalah lam kes bgini....ea mtk tlg sgt2...x pon kok syg naa kopiah tu...TOLONG LA JAGE MLOT EA...skian...

    BalasPadam
  22. (orang same dari due komen di atas) x...PERHATIAN...shhh..dgr aku nak cakap...aku bukan tuju kat bn ke pihak mane2 ke ea, klu trase tu smpn2 sndrik je la...tp aku snarnye ANTI btol ngan PANGAI yb sowang ni...x kesa la klu die ni PKR ke bebas ke mammar gadaffi nye owang ke yg ptg IM HATE FOR THIS GUY ZULKIFLI NOORDIN, lg2 bile die malukan ngan pnampelan bkopiah n ucapan ala2 agame nye tuh....KUMPOL DUET GY KARAOKE KE MEN BOWLING KAT SEMBAN DUE KE LG BEST KOT YB DARI BWAT GLAGAT MENJIJIKKAN (bagi saye la, xtau klu de owang len menginsapkan ke en), HUH....len kali agame tu bukan ltk kat mlot (butir2 pcakapan) tp letak kat HATI, bawu xde kes2 mengaibkan camni blaku...

    BalasPadam
  23. Tok Tuan, Pekan, Pahang7 April 2011 7:48 PG

    Mat Zul Nordeng dapat DIMP! Pemimpin negeri Pahang ni ada yang dah sakit ot.k ke?

    BalasPadam
  24. Tok Tuan, Pekan, Pahang6 Mei 2011 10:05 PTG

    Mat Zul Nordeng dapat DIMP! Pemimpin negeri Pahang ni ada yang dah sakit ot.k ke?

    BalasPadam
  25. tengoklah track record dia sebagai peguam. Banyak jugak jasa dia tu. Sultan Pahang takkan perkenankan anugerah Dato' tu sesuka hati walaupun yang rekemen tu Perdana Menteri (kalau betul Dato' Sri Najib yang rekemen)

    BalasPadam
  26. Siapa nak pangkat Dato'? Blh contact saya. Sedia duit sahaja ya.

    BalasPadam
  27. hahahah ada udang disebalik batu..patut la dok maen ciku cak ciku cak je..aishh dasar ada telo tpi wat2 xde telo..memalukan kaum adam je..apasal guna ummi sebagai tempat kauter pertanyaan kalau ada orang minta tnya pe2..

    my latest entry:pasal bunuh diri di Kb mall petang tadi

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/03/eksklusif-cubaan-bunuh-diri-di-kb-mall.html

    BalasPadam
  28. uii banyak jasa dia wooo tiap kali kes melibatkan pembangkang, terutamanya anwar...sepantas kilat dia jadi orang pertama ber onk onkkkkk...

    BalasPadam
  29. ala kejap je....tggu PRU13 ilang la mamat beruk tuh

    BalasPadam
  30. Kat kg aku(Perak)banyak dapt DATOK dari Pahang ....dengar bleh bayar 2 kali ansuran...hahaha

    BalasPadam
  31. awat mp kedah dpt d phg ni.sultan kedah x bagi pasai pa ha.alih2 pahang p bagi.ada pa 2 ka.heran ni!!!!!!!!!

    BalasPadam
  32. Datuk jugak...21 Jun 2011 1:56 PG

    Matlamat tetap tidak akan menghalalkan cara... Tapi bukan susah nak menghalalkan cara tu!!!

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...