Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 12 Jun 2011

Hishammudin hussein bergambar bersama ah long dan bookie.


Sabar dulu. Tak payah nak sangka yang bukan-bukan. Aku tak buat entry neh untuk tuduh segala bagai. So jangan nak salah faham yer penyokong umno totok. Baca dan fahami dulu hujah aku sebelum nak attack aku melulu beb.

Sementara tengah layan csi neh saja2 lah aku nak serapkan skill menelaah dan menganalisa dalam penulisan aku hari neh..

kah kah kah

Gambar neh aku dapat dari sini. Sapa facebooker's neh? Sorry aku pun tak kenal dia sapa. Dia cuma upload satu gambar je. Dari pemerhatian aku, aku dapati dia tak aktif. Mungkin buat facebook semata-mata nak sebarkan gambar neh je kot? Kalau ikut tarikh upload, dia uploaded gambar tue pada bulan april 2011. Sekarang dah masuk awal june 2011 beb. Almost dua bulan tue. Dan aku pula baru tahu malam neh.

Okey berbalik pada cerita asal kita. Menerusi facebooker's tue gambar neh ialah gambar hishammudin bersama anak kepada ah long dan bookie. Aku bab2 bookie neh kurang faham. Tetapi dia tak pasti samada benar ataupun tidak hishammudin yang berada dalam gambar terbabit. Lebih kurang macam meninggalkan satu persoalan lah buat kita.

Dan aku pula takmo tuduh2. Pasal takde bukti ma. Boleh jadi dalam gambar terbabit bukanlah geng2 ahlong dan bookie. Boleh jadi ya.. tapi hishammudin taktahu. Sekadar bergambar je kan. So sapa2 leh bergambar bhai. Takanlah ko nak selidik segala bagai sapa2 yang nak bergambar dengan ko padahal ko tue seorang menteri.. ye tak?

Kesimpulan nya aku cuma nak sharekan je pic neh dengan korang. Kot2 korang kenal dan tahu ke hal yang sebenarnya.. yang penting aku tak tuduh hishammudin ada link dengan kongsi gelap. Jangan saman aku sudey..

kah kah kah

Ameno   : sambung CSI balik..

Share this

0 Comment to " Hishammudin hussein bergambar bersama ah long dan bookie. "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...