Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 12 Jun 2011

Developer portal 1pengguna.com SANDS buat magic beb!!

Inilah yang ku namakan as MAGIC. 

kah kah kah

Ini betul-betul MAGIC bhai.. 

Mai aku nak tunjukkan kat korang apa MAGIC yang SANDS buat. Lihat bawah neh ;



Lepas tue korang tutup mata 5 saat jap  ;

1

2

3

4

5

Dah? Okey tengok bawah plak ;


Tadaaaa...

Ruangan column reach to us dah hilang lah bhai. Pergi mana? Mana aku tahu.

kah kah kah

Ada orang cakap sands pemalas nak ubah links dalam tue. Lebih kurang macam links bidan terjun. Bagi aku pula, itu tak patut timbul. Sebab sands neh syarikat yang tawarkan khidmat website. Kalau ruangan untuk berhubung dia buat cincai boncai apa ertinya? Adakah dia tak suka orang "reach kepada dia"? Bukan kah dia perlu membina public relation yang baik in order untuk dapatkan projek? Korang boleh fahamkan isu sebenarnya kat sini?

Kalau  ko buat bisnes lepas tue ko tak letak contact number yang betul macam mana orang yang trust kat ko. Faham kan? So sands dan seluruh pembela sands kena fahamkan ini. Korang dah kantoi. Faham tak? Sebut betul2

KANTOI.

Ya betul kantoi. Inilah akibatnya bila tipu duit rakyat dan lupa yang Allah swt lebih mengetahui dari apa yang korang tahu. 

kah kah kah

Link untuk share entry neh di facebook jika url neh disekat fb http://gengblogger.com/v/498704

Ameno : upacara kantoi semakin besar dan marak.

Share this

0 Comment to " Developer portal 1pengguna.com SANDS buat magic beb!! "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...