Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 21 Jun 2012

Cikgu Normala masuk UMNO.

Apa dah jadi dengan kepimpinan Pas Johor, sehinggakan Cikgu Normala yang pernah menjadi calon Pas di Piliharaya Kecil, Tenang, Johor menyerahkan keahliannya untuk memasuki UMNO

Laporan sumber dalaman yang boleh dipercayai, ada sedikit perselisihan antara bekas cikgu tersebut dan Pas Negeri dalam menawarkan dana bantuan kewangan yang dijanjikan sebelum ini selepas beliau tewas bertanding di Tenang. -SUMBER-

Untuk pengetahuan korang penulisan neh diperolehi dari blogger umno. Aku dah nyatakan sumbernya di atas. Dan untuk pengetahuan korang juga penulisan di atas adalah fitnah semata2. Cikgu normala tak masuk umno dan masih bersama pas dan tidak mempunyai apa2 perselisihan faham.

Cikgu normala akan buat sidang media untuk memperjelaskan hal tersebut. Ini lah sebabnya kenapa aku cakap dengan blogger umno neh tak yah susah2 lah nak baca penulisan dorang. Bukan sekali dua terkena oke dengan penipuan dorang.

Dah banyak kali dah. Menulis macam takan mati. Tak fikir langsung segala fitnah2 yang disebarkan bakal dipersoalkan kelak. Tapi takpe lah kan, itu dorang nya beban bukan aku nya beban. So ada aku kesah?

kah kah kah

Ameno : Sumber dalaman konon.. ekekekeke..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...