Ahad, 31 Mei 2015

The Star Kantoikan PDRM - Kem Pelarian Ditemui Pada November 2014 - Khalid Mana Mao Lari !!!!

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

PDRM. KPN. Jangan sembang nafi. Jika laporan tersebut salah sila saman THE STAR.

Semalam baca ini ;


And then laju2 p godek The Star. Dapat ini ;

Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas
Point penting ;

1. Maklumat dikesan dari individu yang terlibat dalam operasi berkenaan.

2. Dikongsikan kepada wartawan The Star.

3. Maklumat tersebut berpecah kepada 2 bahagian ;

- Ada pihak mengakui yang kem tersebut sebenarnya telah ditemui seawal bulan Januari 2015.

- Dia enggan dinamakan. Sumber kiranya rahsia. Mungkin kerana ini bakal memalukan PDRM secara keseluruhannya.

- Penemuan kem tersebut berlaku pada ketika terjadinya tangkapan besar-besaran ke atas PATI dalam satu operasi yang berlaku pada awal Januari lepas. Selepas ditahan, PATI2 itu sendiri mendedahkan dari mana mereka datang untuk memasuki Malaysia seterusnya membawa kepada penemuan kem pelarian tersebut.

- Dalam satu sumber yang lain pula, juga pegawai yang terlibat dalam operasi tersebut menyatakan bahawa kem itu sebenarnya telah ditemui pada November 2014.

- Dan ini sangat WOW.

- Jumpa November 2014? Sekarang baru heboh sakan? Untuk apa? Untuk dijadikan sebagai propaganda ke macam mana?

- Dan dia sendiri tidak pasti kenapa hal berkenaan diwar-warkan secara meluas baru-baru ini.

Kan. Kau dah kantoi Khalid Abu Bakar.

Jika kau berkata benar ;


There is no such thing. Bila dah jadi macam neh masing-masing mula dah tuding jari. Orang neh tak amek tindakan. Orang neh tak jalankan tugas. Saya dah bagitau. Saya rasa tak payah la 3,4 kali saya bercakap dah. Bahawa kita tak mengesan bukti2 yang menunjukkan PATI2 ini menggunakan laluan ke Malaysia melalui daripada khemah itu. Saya dah sebut. Kawasan khemah itu buminya landai. Apabila masuk ke kawasan kita 300 meter, dia tebing. 

Itu KPN kau punya statement.

Sumber.

Sekarang. KPN kau neh tak faham kot.

Dia nafi laporan yang kem itu ditemui seawal bulan November tahun lepas. Tapi dia setakat dok nafi buta-buta. Kalau orang reply sindir2 Najib di twitter inikan lagi dia siasat.

Takan satu laporan yang mendedahkan kepincangan PDRM secara terang2an dia sanggup buat bodoh pula?

JELAS. Dalam laporan berkenaan menyatakan KEM DITEMUI PADA BULAN NOVEMBER 2014.

Rujuk sini laporan THE STAR.

Tarik balik? Takde.
Minta maaf? Takde.
KPN warning? Takde.
PDRM siasat? Takde juga.

Hanya KPN nafi. Nafi. Nafi. Nafi kosong. Nafi kosong macam neh ibarat sembang kencang macam aku je lagaknya.

Sebagai KPN yang ada kuasa dan boleh melakukan lebih dari sekadar penafian, pendekatan lemah longlai yang dia ambil terhadap laporan THE STAR membuatkan aku MENGESYAKI DIA SEDANG MENYOROKKAN SESUATU.

Aku tidak mahu dengar kata-kata penafian dia. Aku mahu dia siasat kandungan laporan The Star. MKINI pun dia sanggup AMBUSH. THE MALAYSIAN INSIDER pun dia sanggup kejar untuk godek segala maklumat sumber. Apesal dengan THE STAR yang lagi terbukti mendedahkan PENIPUAN DAN PROPAGANDA PDRM tidak pula dia ambil tindakan keras? Adakah laporan itu sebenarnya BENAR? PDRM bersubahat tutup penemuan kem kerana pegawai2 PDRM sendiri makan rasuah dengan penjenayah2 pemerdagangan manusia ke macam mana?

Jangan sekadar nafi. Aku tak percaya kau Khalid. Aku nak kau siasat laporan The Star laju2 bagi membuktikan mereka fitnah PDRM. Jika tidak, maaf cakap la. Ini hujah aku untuk mengatakan PDRM agensi rasuah atas sampai ke bawah. Lue fikirlah sendiri ek.

KAH KAH KAH

 

Kbai.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...