Selasa, 2 Jun 2015

Nazri Penipu - Nazri Sebenarnya Kenal Individu YG Kritik Cara Dia Berpakaian Rupanya.

Bodoh nak mampos punya menteri.

Hal kecik-kecik buat bodoh je la. Dah kau tue taraf menteri. Adat la orang nak mengkritik bagai kau tue.

Baca sat ;


Segalanya berpunca dari ini ;


Yang dikritik oleh pengguna facebook tersebut (saf-saf BN gak tue) ialah protokol berpakaian ketika menghadiri majlis rasmi. Bukan pakaian itu secara peribadi. Bahasa Nazri neh tunggang langgang ke macam mana sampai tak faham benda2 simple gitu?

Btw ;
“Sapa dia ni yang comment pasal my dressing? Sapa budak ni ,Aku daripada dulu macam ni pun ,rakyat dah pilih Aku 5 penggal pilihanraya Tak pernah kalah.

“Kalau hamlau ni rasa Dia Bagus sangat ,tak yah cakap banyak, Aku Tunggu Dia di Padang Rengas utk pilihanraya yang ke -14 ni ,kita tgk Padang Rengas nak Dia ke Aku?”
“Dan tak payah nak comment Aku sombong,Aku Mmg Sombong dengan orang macam ni ! Peduli apa saya nak Pakai apa , semua orang tau saya sempoi ,jangan telanjang sudah,” 

Dan ini respon dia ;


Oooo.

Rupa2nya Nazri kenal orang yang kritik cara dia berpakaian rupanya. 
Padan la dia sentap nak mampos. Emosi bagai. Sebab dia kenal malaon tue.
Bila fikir2 juga buat apa la dia dok beria2 melayan kalau sungguh tak kenal.
Dah la kenal tapi mengaku tak kenal pula. Kalau tak kenal apa heran orang nak mengkritik kau pun. Setakat kena kutuk cara berpakaian itu biasa-biasa saja la kot. Kalau dapat kat geng2 pembangkang dan pemberontak macam aku, kita orang bagi kau label bodoh je. Pasal dah menyusahkan rakyat. Jangan mimpi kau nak dapat pujian la setan.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...