Jumaat, 5 Jun 2015

Ini Bukti Penganjur 'Nothing To Hide' Kantoi Kaw2 - PDRM Pun Gagal Jaga Keselamatan PM.

Sudah la bodoh. Bangang pula tue.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Kalau korang nak tahu. Yang buat program Nothing to hide dianjurkan oleh NGO SukaGuam. Tadi semasa kecoh2 yang Najib tak dapat hadir atas sebab keselamatan, NGO yang buat program tersebut tampil memberikan penjelasan ini ;




Menjelaskan kehadiran Mahathir, Khairil berkata perdana menteri 22 tahun itu tidak diundang dan mungkin hadir kerana kehadirannya sudah dispekulasi meluas sejak semalam.

“Tun M tahu dia tidak diundang. Dia tahu, tapi dia beritahu dia perlu datang untuk diberi peluang bercakap dan bertemu orang ramai.

“Tun M hadir sebab (spekulasi kehadirannya) viral (tersebar meluas) sejak petang semalam,” katanya. -sumber.

Point dia.

1. Mahathir tahu dia tidak diundang.

2. Mahathir hadir sebab spekulasi.

Owh ye ke? Ini apa yang disebarkan oleh netizens kini.

Tengok jap ;


Gambar tipu?
Super impose?
Fitnah?
Kena sabotaj?

Takde masalah.

Tengok pula rakaman video ini ;



Kata si Khairul tue ;

1. Kalau Tun Mahathir nak datang, kita takde masalah.

2. Kita kurang pasti nak hantar (jemputan kepada Tun) ke mana.

3. Tapi selepas ini mungkin.. lepas neh kita hantar.

4. Saya terfikir juga tadi bila dia sebut mantan perdana menteri.

5. Kita akan hantar. Petang neh saya akan hantar.

Mula2 dia yang kata takde masalah jika Mahathir hadir.
Lepas tue dia juga yang kata dia jemput semua.
Takde pula dia kata semua dijemput hadir kecuali Mahathir.
Dia terang2 sebut semua dijemput hadir.
Penggunaan ayat 'SEMUA' itu sendiri turut termasukla Mahathir secara tak langsung.

Konon nothing to hide.
Konon nak menuntut ketelusan.
Tapi diri sendiri terang2 menipu demi mempertahankan kredibliti Najib.
Telus kepala bana.

KAH KAH KAH

Dalam perkembangan berkaitan, Khalid dah keluar statement demi menjaga maruah bossnya.

Dia kata la ;


WOW.

PDRM mendedahkan kelemahan sendiri.

Polis gagal menyediakan tahap keselamatan yang terbaik kepada Najib meskipun sejak dari awal lagi PDRM sedia maklum ;

- Tarikh penganjuran.

- Lokasi / tempat dianjurkan.

- Masa penganjuran.

Kau biar betul polis? Tak reti nak counter tahap keselamatan sepanjang masa program berlangsung ke macam mana?

Tambahan pula.

PWTC satu tempat yang tak selamat ke woi?


PWTC?
PWTC?
PWTC?

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Tolong la Khalid. Berhenti la buat lawak lagi. Perut aku dah sakit sebab ketawa tak henti2 dari pagi tadi tahu tak setan.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...