Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 27 April 2015

Gambar2 Majlis Perkahwinan Anak Perempuan Najib Di Kazakhstan.

Berbeza suasananya di Malaysia, majlis persandingan belah pengantin lelaki menerima dan meraikan wakil media secara terbuka. Gambar2 yang tersebar pun cantik-cantik. Manakala persandingan di Malaysia, gambar2 yang tersebar macam gambar curi. Nak sebar pun cuak-cuak. Macam buat jenayah pula. Padahal majlis perkahwinan tue.

Di Kazakhstan, pasangan pengantin Nooryana Najwa dan Daniyar Kessikbayer diraikan selama 2 hari berturut-turut dalam satu majlis persandingan yang gilang gemilang.

Bunga menjadi tema majlis 'sambut menantu' di Kazakhstan juga sepertimana bunga menjadi tema di majlis perkahwinan belah perempuan yang diadakan di KLCC pada bulan lepas.

Nampak gayanya, dorang memang suka bunga. Dan bunga bukan sebarang bunga. Bunga segar lagi tue. 

Berikut gambar2 perkahwinan tersebut ;

Bunga-bungaan di pintu masuk majlis perkahwinan ;Hmm.

Pada yang tidak tahu. Just nak bagitau. Majlis persandingan ini diadakan di belah pengantin lelaki oke. So, jangan citer pasal duit rakyat ke apa sebab tak kena tajuk kot.

Haha.

Dari sibuk fikir bab tue baik korang tengok betul-betul rantai dan gelang cantik yang Rosmah pakai tue. Awesome tue. Awesome. Untuk orang yang jaga penampilan bapak gile mewah macam tue kau rasa nak ke dia berdapur kabinet yang kopak sana sini? Fikir-fikirlah ek.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...