Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 12 April 2011

Entry mengejut : Malaysiakini kena hack!

Malaysiakini tak boleh  buka. Aku dah melakukan tiga percubaan tetapi gagal akses ke malaysiakini. Ini adalah apa yang terpapar kat pc aku bila aku cuba buka malaysiakini tadi ;


Tapi boleh jadi ada kemungkinan lain juga. Samada malaysiakini kena hack ataupun maxis broadband sekat akses ke malaysiakini. Pada sesiapa yang boleh buka malaysiakini, share sini.

Kalau nak tahu baru2 neh sarawakreport pun kena godam. Kalau betul lah malaysiakini kena godam nampaknya neh bukan kebetulan. Ia bersebab. Cara main kotor macam neh aku tak boleh respect. Silap2 blog aku dan milosuam pun bakal digodam tak? Kalau macam tue aku nak minta tips pada member2 yg tahu cara2 utk selamatkan blog daripada digodam. Mohon share sini. Tenkiu.

Update ;
Ini ialah penjelasan malaysiakini ;


Bagi sesiapa yang belum add malaysiakini di facebook, cepat add untuk dapatkan berita terkini di facebook. Klik sini.

Ameno : Kena buat simpanan entry2 dalam blog neh.

Share this

16 Responses to " Entry mengejut : Malaysiakini kena hack! "

  1. kau paranoid sangat ! hahaha

    BalasPadam
  2. letak alphanumerical.taruk panjang2 n selalu tukar cth:27bulantiga19sembilanpuluh

    BalasPadam
  3. Kedahlanie.info pon kena masalah yg sama.

    BalasPadam
  4. sabo je ar...

    BalasPadam
  5. hosting down ni, pasal ramai sangat masuk...

    BalasPadam
  6. Perang cyber kini telah dilancarkan oleh puak tertentu untuk menyerang web pakatan....

    BalasPadam
  7. huhu..depa da takut la tu...huhu...terbongkarnye kebenaran demi kebenaran...
    scaniaz hot's post...Sanggupkah Anda Minum Air nih?!!! Huh!!!

    BalasPadam
  8. bila amenoworld nak kena attack haha

    BalasPadam
  9. Good to see you everyone, I've been received a lot of visitors from Malaysia that's why I'm here to ask for you about add my blog, in addition other members who doing that, please leave a comment there on my blog. Carlos from Brazil

    BalasPadam
  10. Good to see you everyone, I've been received a lot of visitors from Malaysia that's why I'm here to ask for you about add my blog, in addition other members who doing that, please leave a comment there on my blog. Carlos from Brazil

    BalasPadam
  11. sabo je ar...

    BalasPadam
  12. letak alphanumerical.taruk panjang2 n selalu tukar cth:27bulantiga19sembilanpuluh

    BalasPadam
  13. Perang cyber kini telah dilancarkan oleh puak tertentu untuk menyerang web pakatan....

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...