Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 15 April 2011

Entry hot : Keluarga arwah sarbani timbang saman sprm!

Baca bawah ;


Kalau nak tahu sebelum itu keluarga arwah sarbani ada berikan beberapa bukti kepada pihak polis bagi menafikan tuduhan polis dan sprm bahawa arwah sarbani bunuh diri.

Jika sprm tak tarik balik tuduhan bahawa arwah bunuh diri, maka mereka [keluarga sarbani] akan saman sprm. Sudah tentu peguam yang akan mewakili mereka dalam menyaman kerajaan ialah peguam dari pembangkang. Mereka tak boleh nak lantik peguam yang pro kerajaan kerana mereka akan bias dan tidak mahu menonjolkan imej kejahatan kerajaan di mata umum.

Jika ini berlaku, maka bertambah2lah penyokong pembangkang di kastam kelak. Kalau kerajaan takmo sentimen kebencian meluas di kalangan rakyat terhadap sprm, kerajaan kena suruh sprm minta maaf secara terbuka kerana ;

1. seksa saksi sampai mati

2. buang si mati dari tingkap untuk elak dituduh

3. fitnah si mati kaki rasuah dan bunuh diri.

Amacam? Ada berani kah? Aku tak tuduh. Aku berspekulasi je neh. Kalau arwah tak bunuh diri, masakan dia mati sendiri ataupun terjatuh dari tingkap dengan sendiri? Hehehehe.. sorry.. tak logik.. taknak aku percaya.

Ameno : SPRM siasat orang yang terlibat dalam rasuah ke bunuh orang yang dipercayai terlibat dalam rasuah? confuse aku.

Share this

4 Responses to " Entry hot : Keluarga arwah sarbani timbang saman sprm! "

 1. inilah sebaik2nya.. cuba bayangkan ini berlaku pada keluarga anda..ayah atau suami dituduh bunuh diri kerana rasuah.. hina sangat bunyinya.. harap keadilan dapat ditegakkan

  wanita..menyusahkan?

  Mnutup aurat tapi berbogel??

  Ada apa dengan dara

  BalasPadam
 2. keadaan kes high profile di Malaysia semuanya kategori x-files alien..pelik dan memelikkan,semuanya tak terjawab,sebab berbelit-belit..

  BalasPadam
 3. Bertambah kecewa bila baca berita online pro Umno ada menulis pengawai tersebut membunuh diri,sedangkan laporan penuh forensik belum keluar dan bab bunuh diri berkait dengan akidah seseorang.

  Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

  Pendapat Ulama Berkaitan Fitnah Zina dan Politik Lucah

  Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

  Antara di sebalik kematian adik Saiful Syazani

  BalasPadam
 4. Bertambah kecewa bila baca berita online pro Umno ada menulis pengawai tersebut membunuh diri,sedangkan laporan penuh forensik belum keluar dan bab bunuh diri berkait dengan akidah seseorang.

  Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

  Pendapat Ulama Berkaitan Fitnah Zina dan Politik Lucah

  Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki!!!

  Antara di sebalik kematian adik Saiful Syazani

  BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...