Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 14 Mac 2012

Ratu Cantik Berbikini di negeri Pakatan Rakyat.


Slow-slow.

Kisah neh sebenarnya bermula di selangor. Aku nak korang seme perhatikan gambar neh. Tapi jangan slow-slow. Kang lain pula jadinya beb.

Muahaha.

Part 1.

Gambar atas neh ialah merujuk kepada satu pertandingan ratu cantik yang berlaku di selangor di bawah pentadbiran khalid ibrahim. Isu neh memang isu besar. Siyes. Lihat bawah neh kenapa isu neh besar sangat.


Dah tengok? Nampak apa yang aku highlightkan tue? Dia tulis perkataan selangor kan? Jangan silap baca der. Untuk lebih kepastian sila baca blog tue sendiri ======> disini.

kah kah kah

Epilog = sebelum part 1 bermula.

Lihat bawah neh ;


Gambar atas neh ialah merujuk kepada satu pesta bikini dan erotik yang berlaku di pulau pinang. Nampak tak aku letak anak panah tue? Nampak kan. Isu neh tersangatttttt besar beb. Bahaya. Siyes. Kalau tak percaya korang baca blog tue ====> disini.

kah kah kah

Mana satu betul neh beb? Di selangor ka di penang? Cuba citer bebetul sikit beb? Jap gua calling google dulu. Google bagi respon der..


kah kah kah

kannntoiii.

Petik gambar dari mana2 hala dok tuduh2 kerajaan negeri pakatan rakyat itu neh. Senang betul depa buat fitnah tanpa rasa malu sedikit pun. Bila dah kantoi pun tetap tegar meneruskan fitnah tanpa rasa malu. 

And again, benda2 gini bukan di bawah kerajaan negeri der. Kalau nak call pencegahan maksiat jika berlaku maksiat oke, tapi nak kata kerajaan negeri yang usul or luluskan program neh, itu tidak tepat. Ia tiada kaitan dengan negeri or pusat sekalipun.

Benda neh bagi aku mudah jek. Isu2 yang membabitkan moral dan etc2, kita kena tengok sejauh mana ia merosakkan minda masyarakat. First cegah dulu orang islam daripada terlibat dengan parti2 macam neh. 

Once orang islam dah clear dan bebas dari benda2 gini baru lah kita tengok sejauh mana benda2 gini merosakkan moral umat bukan islam. Jika ia benar2 parah boleh lah kita fikir satu kaedah yang sesuai untuk atasi ia tapi kalau ianya tak memberi apa2 impak kepada mereka, nak buat apa kita kaco2? Lantaklah disitu.

Yang selalu buang anak dan etc2 pun banyak org islam berbanding bukan islam. Sama juga menagih, merogol dan etc kebanyakkan orang islam berbanding bukan islam. Jika event neh event khusus untuk bukan islam dinasihatkan tak payahlah semak sangat nak ukur moral mereka. Baik cermin di muka sendiri dulu sebelum sibuk cermin muka orang. Bai.

Fitnah dikesan dari facebooker ==> klik sini.

Ameno : Asyik kantoi fitnah jek..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...