Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 7 Februari 2012

PAS tawar kerusi pada ZAID IBRAHIM ?

Apa?

Pas nak bagi tawar kerusi pada zaid ibrahim? Apa tue? Pas ke yang cakap macam tue? 

Lihat bawah neh ;


Petikan dari utusan. Tah betul tah tidak. Tapi aku tetap tak puas ahti beb. 

Pas beri isyarat sedia berbincang dengan zaid ibrahim? Isyarat apa? Isyarat kenyit2 mata ? Isyarat berkompromi? Isu ibrahim Ali dah settle ka? Dah boleh lupa dan campak jejauh apa yang Ibrahim Ali buat pada pas ka? Dah boleh padamkan memori pasal hasan ali ka? 

Baik yang takde limit. Baik yang unlimited neh menyusahkan orang jek. Tak perlu semak dan menyibuk dalam urusan zaid ibrahim. Dia nak bubar ka nak kekal ka apa sahaja yang dia nak buat ialah dia punya pasal! PAS tak perlu menyemak dalam urusan zaid pun. Tak payah bagi isyarat nak bincang2 ka dan tak perlu guna ayat2 manis kalau ada permohonan bagai ka apa ka. Fullstop.

Zaid ibrahim neh aku taktau stand dia macam mana tapi yang pasti stand dia neh pelik. Aku rasa pelik sebab tak boleh nak predict stand dia macam mana. So benda dah pelik2 gini cegah lebih bagos daripada banteras. Disebabkan kita gagal memahami stand ibrahim ali, pas dah terkena. Itu patut dijadikan iktibar. 

Neh ada ahti nak buat kerja2 bengong neh lagi? Memang terdesak gila. Macam takde calon lain. Pas bukan MISKIN calon yang BERKALIBER pun beb. Konon nak jadi no 1. Kot ye pun biarlah buat keputusan yang menjurus kepada no 1. Neh nak bagi peluang dan sudi berbincang dengan zaid. Kalau pun zaid dan pas sudi belum tentu lah penyokong2 pas sudi. Syok sendiri lah korang. Aku akan kempen balon zaid kalau sungguh dia calon pas. Siyes cakap neh beb. Bai.

Ameno : Macam takde muka lain.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...