Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 5 Februari 2012

Sapa pula serang ceramah pakatan rakyat di Pekan Kuala Sawah neh? Updated!

Info neh dapat secara bertulis jek. Takde pengesahan gambar waima video bagi mengesahkan dakwaan tersebut. Betul tak betul itu kena tanya chegu bard larh sebab dia sendiri tulis di twitter dia neh. 

Lihat bawah sat ;


Point penting disini ;

1. Banner dan poster ceramah dikoyak dan dicuri.

2. Sekumpulan pemuda datang memprovoke dengan mengugut mereka2 yang sedang membuat persiapan untuk ceramah di lokasi ceramah.

3. Mereka tak mengakui pun mereka tue pemuda umno [aku tafsir penulisan chegubard takde pun menyatakan bahawa pemuda2 tersebut mengakui mereka ialah pemuda umno] cuma menurut laporan chegubard dorang cakap neh tempat kuat umno. Kalau nak buat program akan di pukul. Peh dasat. Samseng pekan kuala sawah plak pas neh ek? Ari tue jalan dusun kan?

kah kah kah

Lawak siot. Aku tak takut pun..

4. Serangan berbaur kata2 kesat dan racist di lemparkan. 

Aku berharap ada rakaman video dan gambar supaya benda neh boleh captured kepercayaan orang. Senang sket kita nak sebarkan. Kalau based on cakap2 macam neh leceh. Nanti orang umno kata kita fitnah pula. Lagi susah nak menjawab. Tunggu geng2 yang kena serang upload bukti. 

Bagi aku daripada dok lawan macam neh baik kita debat jek. Buang masa lah main cara kasar neh. Satu hapa tak dapat. Kalau debat, berhujah at least masing2 boleh share pandangan masing2 dan kaji kelemahan dan kebaikan masing2. So please pada geng2 yang suka main kasar tue, sila tukar cara anda berfikir sebelum kami tolong tukarkan untuk anda. Bai.

UPDATED ;


Laporan polis telah dibuat. Kredit to king jason atas gambar neh. Sekarang tunggu respon dari POLIS pula.

Ameno : Apa pun tak boleh beb.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...