Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 13 Julai 2011

Panas!!! Sah ROSMAH MANSUR guna GELANG JACOB!!!! Updated!

Fulamakkkk.. mek mahhhh.. ko beli gelang neh guna duit sapa wehhhh? Adoiiiyayaiiiii.. jangan2 ko guna duit rakyat kot!!! Lihat bawah neh ;


Link asal ialah dari sini ====> http://www.jacobandco.com/celebrities/55

Masih ingat isu pengundi hantu yang didedahkan oleh kami pakatan bloggers pembangkang baru2 neh? Walaupun kami dah dedahkan fakta dan bagi link2 secara detail pun mereka tak mahu terima dan mengatakan kami mencipta website mirror bagi memburukkan SPR. Sampai sekarang tunggu juga SPR datang saman tapi takde pun. 

kah kah kah

Kali neh atas jasa seorang pengkaji dan penyiasat pembaca blog amenoworld, dia telah memberikan sumber kajian nya kepada amenoworld. Bagi membiarkan anda mengkaji kebenaran nya sendiri, aku tak crop sumber printscreen neh. Lihat sendiri link nya. Anda boleh siasat sendiri kalau mahu. 

Mek mahhhhhh........ berapa harga gelang neh wehh??? Ko... ada guna duit rakyat ke takde? Owhhh sakitnya ahti aku... sadis dowhhh.. ada isteri pemimpin cam neh.

Kurang dari sejam selepas entry neh di publish, link yang diberikan di atas HILANG! Aik? HILANG? Bagi yang bernasib baik dapatlah tengok kebenaran nya. Neh cam motto biskut chipsmore je bhai. Kejap u ada. Kejap u takde. Owhh biskut jacob napa ko ciplak stail biskut chipsmore neh?
kah kah kah

Lihatlah kebenaran nya di bawah neh ;


Woittt takan takut plak woittt? 

kah kah kah

sadis dowhh.. sadisss.... orang baru nak tanya harga je. Belum pape dah sorokkan diri. Tak rock arh cam neh mek mah oiii..

kah kah kah

Ameno : Jom siasat harga gelang neh beb. Kasi dedah sama dia.. 

Share this

0 Comment to " Panas!!! Sah ROSMAH MANSUR guna GELANG JACOB!!!! Updated! "

Catat Komen

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...