Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 13 Julai 2011

Gelang rosmah mansur neh berapa juta pula weh?

Wahhh rosmah mansur.. ko memang lah wanita hebat dan mewah. Sangka aku cuma cincin je yang ko sambar, rupanya awal2 lagi ko dah sambar gelang ye mek mah.. Lihat gambar di bawah neh ;


Nampak tak gelang tue? Okey tengok bawah lagi, screen shot dari blogger semut ;


Yang neh pulak dipetik dari website jacob ;


Dan neh pula perbandingan antara gelang rosmah dengan gelang si jacob neh ;


Andai lah benar bahawa gelang jacob = gelang yang rosmah pakai, maka ;

Adoiii berapa juta agaknya gelang neh? Dapat pelepasan cukai gak ke? Ada guna duit rakyat ke tak neh? Aduyaiii kepala aku makin pening bhai melihat kemewahan rosmah neh.. betul lah kata orang rm = ringgit malaysia, bukan nya rosmah mansur. 

Tapi kan betul ke jacob = yahudi? Aik.. bukan kah umno dan najib selalu kata anwar ibrahim pro yahudi seolah2 najib dan umno benci gegila kat yahudi. Kalau benci yahudi pasai pa bagi duit kat yahudi plak? Beli barangan mahal2 plak tue.. beli barangan kemas buatan malaysia tak boleh ka? Kata kempen belilah barangan buatan malaysia tapi apa barang kalau isteri piem pun beli barangan import. Ceh. Nasihat pandai, amal tak tahu ka?

kah kah kah

Betul2 orang kaya yang suka buang duit. Kalau aku tahu dia guna duit rakyat.. fuhh besok gak aku organise demo untuk singkirkan dia dari pemerintahan negara. Tak tahan sudey!!!

Nota : info dan kaji selidik neh dilakukan oleh blogger semut. Klik sini.

Ameno : Sakit ahti wooo tengok keborosan rosmah mansur..

Share this

0 Comment to " Gelang rosmah mansur neh berapa juta pula weh? "

Catat Komen

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...