Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 27 Julai 2011

Facebook Perdana Menteri diserang komen berunsur fitnah



kah kah kah


Lawak nya. Ini bukan kali pertama facebook najib diserang apa. Napa kali neh utusan beria2 pula siarkan? Mesti ada apa2. Betul tak editor?


Kah kah kah


Kalau aku tak kena ban, aku pun akan ikut komen sekali. Tapi disebabkan aku kena ban maka aku tak dapat lah nak join perarakan online untuk sembur PM neh. Geram gak sebab tak dapat ikut serta. Dapat tengok korang buat lawak je lah. 


kah kah kah 


By the way editor, facebookers yang komen tue tak buat fitnah, cuma melepaskan kemarahan aje akibat kesalahan PIEM itu sendiri. Najib dan kabinet hanya pandai membazir dan bercakap syok sendiri tapi tak pernah usaha nak fahami masalah rakyat. Itu pasal rakyat suruh dia


DIAM LAR

Kah kah kah..


Ameno : Padan muka.

Share this

0 Comment to " Facebook Perdana Menteri diserang komen berunsur fitnah "

Catat Komen

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...