Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 26 Julai 2011

Hot : [ video] Patriot edar baju pada hari perhimpunan bersih!


kah kah kah

kah kah kah kah

kah kah kah kah kah 

Aku gelak dulu. Takpe kan? Siyes lawak dowh.. aduhaiii.. macam neh punya desperate dowh dorang.. sadis gilaaaa... aku memang ada ternampak dua tiga orang pakai baju patriot semasa kat depan times square. Lagak macam bukan nak pergi berdemo.. macam santai2 je berjalan.. Agaknya dorang pun taktau kenapa dorang dapat pakai tue then slumber je kot pakai baju tue.. 

kah kah kah 

Mungkin juga ditawarkan janji palsu konon nya jalan2 sambil pakai baju neh boleh dapat hadiah andai di spot oleh krew tertentu kot..

kah kah kah

ini ialah

SADIS.

baca betul2 weh penyokong umno..

SADIS..

kah kah kah.. memang nak mampos umno neh terdesak gilaaaaa.......


Sila ke sini andai tak ley view video di atas.

Ameno : Bisa mati dengan lawak umno neh

Share this

0 Comment to " Hot : [ video] Patriot edar baju pada hari perhimpunan bersih! "

Catat Komen

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...