Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 9 Januari 2014

Putrajaya Memang Ada Arak Walaupun Tanpa HRC.

Begitu la kandungan inbox yang aku terima sebentar tadi.

Rujuk gambar ;Berserta keterangan ;

Salam admin.sey ado info sikit untuk admin buat pendedahan berkenaan HRC putrajaya. Nak maklumkan. Tak payahkan HRC. Putrajaya Seafood pon ade air kencing setan. Dah berzaman... Nak tambah sikit laie, Putrajaya Seafood tu ialah premis perniagaan Perbadanan Putrajaya (PPJ). Torang² ado arak. Inikan plak HRC...

Hish hish hish..

Begitula kandungan inbox yang aku dapat tadi. Rupa2nya ada orang nak bagitau.. betapa hipokritnya lahai perangai sesetengah orang..

Errr betul ka resit invois kat atas neh? Kalau tak betul maka abaikanla artikel neh. Pun boleh respon untuk penafian. Aku akan betulkan apa2 yang salah nanti. Tapi, kalau betul maka apa yang berlakon huhu haha pasal takmo la ada arak kat Putrajaya dalam beberapa hari neh? Ke macam mana tue? 

Aku terai la google2 gak tadi. Kot2 banyak restoran Seafood kat Putrajaya tadi tue. Tengok URL perghh. GOV lagi tue beb. Hasil google plak macam kat bawah neh. Klik image untuk paparan yang lebih jelas oke.


Syukur Alhamdullilah aku belajar sedar diri selama neh. Nasib baik la aku tak suka berlakon2 jadi baik. Biarlah orang cop aku kurang ajar ke jahat ke mengarut ke liberal ke feemason ke apa ke. Takpela. Dari berlakon baik depan2 tapi belakang2 hanya Allah je yang tahu.

Syukur..

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...