Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 24 Ogos 2011

Gani Patail apsal company neh bayar lue hah?


Gani patail, ko jangan salah anggap bila orang nak tahu napa company neh bayar ko. Ada sebab kenapa orang ataupun lebih tepat diri aku sendiri beria2 nak menyibuk untuk amek tahu dalam kes neh. Kisah nya mudah je gani, mudah.

1. Ko tengok invoice atas neh.

2. Ko nampak tak syarikat apa yang keluarkan invoice gani? Aku anggap ko nampak. Good.

3. Then ko nampak tak sang penerima invoice = sang keluar duit? Tak nampak? Sila buat2 nampak gani, sila.

4. Then ko nampak tak dia tulis AG banglo? Tue tulis dalam english tue. 

5. Then ko tengok tahun. Tahun bila? 2009. Sapa AG time tue? Ko kan? Sapa AG time neh? Erhh masih ko lagi.. hahaha..

6. Then ko tengok pula jumlah pembayaran nya.

RM28, 050.00

RM28RIBU beb. Bukan ratus bukan ringgit. Sapa yang buta2 nak belanja ko rm28ribu tanpa sebab AG? sapa?? lue bilang wa sapaaa??? Pasal wa pun mao suruh dia belanja whorrrr...

Wa bukan tuduh sama lue makan rasuah.. lue jangan salah faham sama wa, wa cuma mao tahu apa pasal ini company bayar sama lue ? Lue bukan orang biasa. Lue ada jawatan dalam kerajaan. Lue pegang itu undang2 punya ma. Kalau lue sendiri langgar undang2, wa mao respect sama lue meh? 

Itu liwat punya kes lue sudah bikin banyak lawak, tapi ini kes bukan lawak whor.. ini kes banyak besar punya. Kalau lue betul2 ada makan rasuah.. ini terbukti undang2 di malaysia sedang tergadai whor.. kalau rakyat tak boleh dapat undang2 yang adil di bawah kerajaan barisan nasional apa pasal itu bn masih jadi kerajaan? Sila berambos larh. Rakyat bukan bn punya kuli batak ma. Ada faham ka? Wa mao bersih lagi. Lue tunggu sahaja. Ini kali satu malaysia akan ajar lue orang.


Offer termurah di IKEA hari neh 

Ameno : Lue rasuah lue mampos.

Share this

0 Comment to " Gani Patail apsal company neh bayar lue hah? "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...