Rabu, 28 Januari 2015

Blogger UMNO Dedahkan Harga Baju Dalam Isteri Lim Guan Eng.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Cerita macam celaka.

Dengan menggunakan gambar ini ;


Kemudiannya membuat karangan seperti di bawah ini ;


Kemudiannya pembaca mereka (cybertroopers BN) akan laju2 mengesave, mengecopy dan kemudiannya mengepaste kat page-page pro PR di facebook ataupun tag geng2 PR di twitter dan laju-laju minta kita semua jawab dorang punya sebaran.

Akai ada ka?

Kurang-kurang nak kutuk harga baju dalam isteri LGE pun buat la elok2. Pastikan laman rumah tue laman rumah LGE. Pastikan baju dalam tue sahih milik isteri LGE.

Berbekalkan satu gambar tetiba je buat posting harga baju dalam isteri LGE si Betty tue mahal dan membazir.

Gila ke apa?

Takde point langsung. Macam saja je nak rendahkan kredibliti blog UMNO pada saat imej blogger UMNO dianggap picisan. Nak bagi Najib laju2 jatuh ek?

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...