Jumaat, 12 Disember 2014

Kementerian Kemajuan Luar Bandar Lapor Polis & SKMM Isu Sebaran TYPO 'Kemaluan'.


Ya tuhan.

Isu remeh jek pun. Sampai lapor polis dan SKMM? Dah gila nak mampos ke apa orang yang duduk kat dalam agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar tue?

KAH KAH KAH

Dorang kata ;



Ketika ini. Ramai page2 pro PR p padamkan gambar pertama tadinya tue. Cuak punya pasal la kan.

Tapi don't worry. Korang boleh tengok surat tersebut kat blog aku neh dan aku takan padam. Apsal plak aku nak padam? Ada aku buat tuduhan ke? Fitnah ke? Takde kan. Just upload sebab relate dengan artikel yang disampaikan so takde masalah pun untuk aku upload gambar pertama tue kan..

Kata mereka. TYPO tue fitnah. Ia telah di edit dengan tujuan memberikan salah faham dan menjejaskan imej dan nama baik kementerian.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Kata BODOH kang kasar. Tapi memang BODOH nak MAMPOS pun. 

Woi gila. Orang bergurau je dengan kau. Sapa plak tatau ianya TYPO? Sapa plak tatau benda tue isu remeh temeh yang takde kaitan dengan intergriti dan imej? Depa saja2 je troll sebab ianya lawak! Buat hilang kebosanan. Bukan nak seriyus sangat kritik kementerian tersebut ataupun pegawai terbabit.

Cilakak. Kita hidup kat negara yang orang tak boleh get along dengan senda gurau rupanya.

Dan apa? Ianya sengaja di edit?

Ye ke di edit?

Yang sign tue pangkat dia pengarah. Nama dia Alfian. Dia sensitif ke apa? Dia ke yang lapor polis dan lapor SKMM sebab tersebarnya surat di atas? Lepas neh dia nak lapor aku sekali ke apa? Takut woi.

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...