Selasa, 9 Disember 2014

Hidup Mati Bersama Najib - Majlis Belia FELDA.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH 

Banner paling bebal setakat neh. 


Okay. Pada semalam telah berlangsung satu majlis yang dinamakan Anugerah Belia Felda Malaysia. Program tersebut merupakan sejenis pengiktirafan yang diberikan oleh kerajaan kepada generasi FELDA yang membabitkan kerjasama antara Seranta, FELDA, jabatan perdana menteri dengan Majlis Belia Felda.

Sekarang. Aku tatau sangat apasal mamat dalam gambar di atas pegang gambar yang tertera sijil MALAYSIA book of record. Aku taknak ulas tentang dia.

Cuma aku nak korang tengok banner yang berada di atas kepala mamat tue.

Nampak?

Nampakk?

Then. Sebelah kiri akak tue pula. Nampak tak KIPAS muka yang dipegang oleh lelaki tersebut? 

Nampak?

Nampakk?

KAH KAH KAH

KELAKAR NAK MAMPOS.

KIPAS GAMBAR NAJIB. KAT BANNER PLAK TERTERA PERKATAAN HIDUP MATI BERSAMA NAJIB.

Nampak sangat bodek kaw2. Memualkan.

Sapa la yang teringin sangat nak hidup dan mampos bersama Najib neh woi? Takde maruah ke apa korang semua neh?

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Woiii apa baca2 aku tengah gelak neh. Tutup la. Korang p gelak lak plak. Aku gelak sampai tahun depan tau.. panjanggg..

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...