Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 9 Jun 2011

Rosmah mansur di IFF Kazakhstan


ASTANA, 8 Jun 2011 -- Isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor yang juga penaung kepada Festival Fesyen Islam bersama General Director of the First President of Kazakhstan, Dariga Nursultanovna Nazarbayeva (kanan) melihat model yang memperagakan busana Muslimah di sini hari ini.

Benda neh aku petik dari website rosmah mansur =======> kat sini

Off topic jap : Aku boleh cakap website rosmah mansur pun lagi bagus dari  website 1pengguna.com tue.

kah kah kah

Okey sambung balik..  aku tengok website neh belum atau tiada update gambar2 model iff kat Kazakhstan. Tatau lah samada rosmah mansur fobia ataupun lambat update ke apa ke.. cuma aku tak sabar2 nak tengok gambar2 iff kat kazakhstan tue.. adakah seteruk kat monte carlo?

kah kah kah

tapi tinjauan aku belum masuk website rasmi iff. Pasal aku dah nak out. Kalau2 korang rajin pergilah semak.. kalau ada gambar seksi macam hari tue.. memang nampak sangat rosmah mansur boh layan protes kita..

kah kah kah

Ameno : rosmah dah pandai pakai selendang wooo..

Share this

0 Comment to " Rosmah mansur di IFF Kazakhstan "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...