Sabtu, 8 Oktober 2016

Tak Pandai Main Ping-Pong, Najib Diboo Anak Muda, Jadi Ejekan Netizens.


Nakharom korang neh. Langsung tak bagi chance kat Najib. Padanla dalam satu sesi temubual Najib mengatakan dia geram membaca komen-komen tentangnya di laman Facebook. Ini semua gara-gara pengkritik Najib yang pantang nampak. Pantang nampak apa? Pantang nampak Najib silap sikit. Laju-laju nak mengkritik. Memang keyboard warrior sungguh korang neh.

KAHKAHKAHKAH

Video seram kat bawah neh ;

 

Bukan seram apa sangat aksi Najib tu. Suara gelak tu yang seram. Terganggu mood aku nak tengok betul2. Jilake. Untuk video ini sahaja walaupun takde la apa-apa sangat pun si Najib tu dan suara memBOO tu pun tak jelas mane sangat (eh ada ke orang boo? Aku tak berapa dengar dengan clear la beb) mao dekat 2.3k orang kongsi di laman Facebook tau. Rata-rata mengutuk Najib. Tak pandai main ping-pong katanya. 

Aku nak kutuk memang tak dapat la. Malu beb. Aku pun tak reti main benda alah tu. Seingat aku beberapa kali je pegang sejak menjadi hidupan neh. Kalau hoki, badminton Insya-Allah. Kalau pingpong kirim salam je la. Hehe.

Apa pun memang teruk gak depa membahan Najib. Beria-ria kutuk macam terer gila main pingpong dorang neh. Jangan2 dua kali lima macam Najib juga.

KAHKAHKAHKAHKAH!

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...