Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 4 Oktober 2016

Tak Mampu Lawan Polis Johor, Gerakan Merah Buat Aksi Ganas.

KAHKAHKAHKAHKAHKAH!

Padan muka.

Puak2 neh aku kata padan muka bukannya apa. Dulu2 sewaktu pendemo2 macam kami lawan arahan polis macam-macam dorang kutuk kami. Lemparkan tuduhan sesuka ahti. Siap kata agenda yahudi apa bagai. Nah, selepas beberapa tahun puak2 gila meroyan neh pun buat perkara yang sama. 

LAWAN POLIS. 
LAWAN POLIS MACAM PENDEMO2 PEMBANGKANG! 
MANA LUE SEMUA MAO LETAK MUKA?
BUKAN LUE SEMUA PEMBELA TOTOK PDRM KE APE?

KAHKAHKAHKAHKAH!

Jika polis kat negeri lain sekadar menengok-nengok sambil bertempik (mungkin kerana pegawai-pegawai polis yang terlibat tidak mahu ada masalah dengan pemimpin kerajaan memandangkan GERAKAN MERAH dijenamakan sebagai satu kumpulan yang menyokong pentadbiran Najib Razak) lain pula halnya dengan Polis Johor. 

Percubaan GERAKAN MERAH mahu menghalang dan mengacau kempen Kumpulan BERSIH 5 di Johor baru-baru ini gagal bahkan dimalukan teruk oleh Polis Johor.Lihat video ;

 

Konon nak halang kempen BERSIH 5. Tapi Polis Johor berbaris dan mengepung GERAKAN MERAH punya plan. Plan A gagal. Plan B buat2 jatuh kononnya polis tolak. Nak raih simpati. Tapi darah takde pula. Tak luka. Eh Plan B pun gagal. Plan C. Biar viral di internet. Biar semua tahu perangai polis. Pendemo Merah dianiaya. Eh Plan C pun gagal. Kena boo lagi plak tu. Jahanam. Takde pula orang nak simpati.

KAHKAHKAHKAHKAHKAH!

Polis Johor jangan kata GERAKAN MERAH. BERSIH 5 dan apa-apa benda yang tak sekufu dengan monarki Johor pun tak boleh nak hidup kat sana. Sana ada bangsa Johor yang kuat. Apa yang Sultan tak suka, Johorian tak suka. Apa yang Sultan terima, Johorian, mostly akan terima juga. Simple. Puak2 pembangkang pun 2x5 gak kena dengan Polis Johor. Tak boleh nak kata lebih2. Tak berminat nak berumah di penjara pun.

KAHKAHKAHKAHKAH!

Btw, jika Jamal dan Armand ada masa. P la lawan isu neh. Lagi ada faedah dari buat aksi-aksi bangang korang tu. Macam sakit jiwa ja aku tengok. Ekekeek.


Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...