Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 1 November 2012

Hot : Surat mohon turunkan bendera PAS.


Apa la punya double standard.

Padan la mazlan aliman bengkek. Baca bawah neh sat ;

Bendera PAS disuruh turun, bendera Umno tak apa!

Sejak wujudnya Umno, tiada siapa ganggu bendera Umno dan BN di pasang di mana2. Sampai lusuh dan koyak tak ada yang peduli. Pasang di premis masjid surau pun tidak mengapa. Kata jangan politikkan rumah ibadah, langgar semacam sahaja.

Kedudukan parti politik sama sahaja di sisi perlembagaan persekutuan. Tiada yang membezakan antara BN atau Pakatan Rakyat.


Tapi kerana ketaksuban dan jahil perlembagaan, ada Pengerusi JKKK seperti bukti surat yg saya lampirkan bertindak tidak cerdik. Arah bendera PAS diturunkan, atas alasan ianya dinaikkan dlm kawasan JKKK.

Kesian pada Pengerusi JKKK seperti ini, ketinggalan zaman.....

Sumber ;  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=291292960988358 set=a.216576541793334.47838.100003229707933&type=1&ref=nf

Bagi pandangan aku JKKK tak payah la bias. Rileks sudah la. Memang la mana2 parti politik akan meletakkan bendera mereka di mana2. Berlapang dada dah la. Macam la pas pergi letak bendera dorang kat atas bangunan umno. Setakat kat pagar besi ka dawai besi ka apa segala besi ka rileks sudah la.

Bukan nak tuduh2 tapi biasa JKKK macam neh mesti pro umno punya. Confirm. Surat jek cantik. Ayat jek baik. Tapi padahal penuh dengki. Kalau tak dengki daripada dia suruh turunkan bendera pas baik dia naikkan bendera umno duduk sebelah bendera pas. At least dengki macam tue boleh kita terima sebab sama2 diberikan hak untuk berkempen daripada dengki macam neh. JKKK.. jkkk.. korang neh memang apa pun tak boleh la..

kah kah kah

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...