Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 21 September 2011

PM Najib pengecut - Boo sama dia.kah kah kah

kah kah kah kah

kah kah kah kah kah

Aku ingatkan bila dia berani pongpang2 kutuk anwar ibrahim dan pembangkang segala bagai dalam tv dan paper kerajaan dia berani sangat. Rupanya cakap je hebat tapi tindakan hampeh. Tarak. Beria2 kutuk anwar ibrahim takut larh, lari larh, pengecut larh, dah tue dia sendiri macam mana?

Ingatkan bila dah kutuk2 anwar ibrahim macam2 mesti larh kita membayangkan dia seseorang yang berani. Rupanya tidak. Cakap je eksyen lebih. Sebenarnya dia pun sama je dengan orang yang dia kutuk2kan tue. Buktinya di bawah neh. Dia takmo beri keterangan dalam kes liwat anwar ibrahim.

Apahall?

Baca bawah neh ;

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor dijangka memfailkan permohonan untuk menolak sepina yang mewajibkan mereka untuk tampil sebagai saksi pada perbicaraan liwat yang membabitkan ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sedang berlangsung.Menurut sumber yang memaklumkan Malaysiakini, pasangan itu akan memfailkan permohonan mereka pada hari ini.Butiran mengenai permohonan itu setakat ini tidak jelas. Masa mereka akan memfailkan permohonan itu juga belum diketahui. -MKINI-

Rupanya berani act depan penyokong sendiri je. Bukanlah berani sangat sebagaimana yang dia gambarkan melalui kata2 dia. Kalau sungguh tak terlibat dalam kes liwat neh bagi je larh keterangan yang menjahanamkan anwar ibrahim. Apa susah. Ke susah sebab memang terlibat?

kah kah kah

lue fikirlah sendiri.Ameno : kulit keras telur je rupanya..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...