Jumaat, 5 Disember 2014

Polis Nafi Penjenayah Toreh Muka Ditahan, Gesa Henti Fitnah - Tukang Fitnah Tu Geng UMNO.

Masalah jiwa betul la geng2 UMNO neh. Dalam dok nasihat kita jangan kacau tugas polis. Alih2 dia sendiri yang kacau tugas polis. Yang polis neh pun satu hal juga. Mentang2 la geng dia yang sebar. Berbahasa kemain lembut lagi kaw.

Cuba kalau aku yang tersebar atau tersalah info?

Laju2 kena amaran.
Lepas tue keluarkan notis suruh serah diri.
Then terpalit tuduhan sebarkan fitnah.
Kadang2 kita neh bukan nak sebar fitnah tapi tersebar info salah secara tidak sengaja.
Tapi dah label pembangkang kau ingat polis nak heran?
Laju2 kena tibai punya la.
Denda segala denda.
Akta segala akta.

JAHANAM!!!

Kena buli jek kot.

KAH KAH KAH

Btw. Polis nafi penyebaran gambar kat bawah neh ialah suspect yang menoreh muka seorang gadis yang melawan penjenayah ketika disamun.

Lihat ;

 

Anti DAP Club. Lue take note. Sebab gua nampak lue satu2nya page yang sebarkan gambar di atas. Sebaran mengarut kot. Lue ada baca ke tak kenyataan polis? 

Hak ala.

Gamaknya dah biasa buat fitnah ye tak. Tah hapa2 punya fitnah pun jadi la janji fitnah ye tak? Jangan marah ahhhhhhhhh..

He He He

Nasib baik lue tak boleh nak kaitkan lelaki di atas dengan politicsma. Kalau boleh, mao lelaki di atas dah kena cop PKR tak pun PAS.

KAH KAH KAH

Ini kenyataan POLIS menerusi petikan berita Kosmo (kan geng lue punya akhbar neh) ;



Polis menafikan suspek kes samun dan mencederakan gadis Pasir Puteh, Nur Syafiqa Lah sehingga mangsa menerima hampir 30 jahitan sudah menyerah diri.
Ketua Polis Daerah Pasir Puteh, Deputi Superintendan Abd. Rozak Muhammad berkata, pihaknya sedang mengumpul maklumat berkaitan kes tersebut dan setakat ini kedua-dua penjenayah terbabit masih diburu.
“Kita berasa kesal kerana ada pihak tertentu sudah mula menyebarkan maklumat palsu mengenai kes ini.
“Tindakan menyebarkan maklumat sedemikian perlu dihentikan kerana ia bukan sahaja mengundang fitnah, malah mengganggu dan menjejaskan siasatan polis,” katanya ketika dihubungi di sini semalam.
Abd. Rozak mengulas mengenai tindakan beberapa pemilik laman sosial Facebook semalam yang menyebarkan gambar seorang pemuda dalam keadaan tangan bergari dengan keterangan ‘lelaki yang toreh muka gadis di Pasir Puteh menyerah diri’. -Kosmo-

Pelik gak beb. Penjenayah tak kena tangkap lagi. Tapi ada plak mamat2 gila p sebar info memaklumkan suspect toreh muka dah ditahan polis. Macam nak cover penjenayah je. Subahat ke apa neh woi?

KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...