Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 5 Mac 2014

Pemimpin PAS Berzina Dan Perwakilan PAS 'Menjamu Wanita' Dedah Ustaz Shamsul.

Pemimpin PAS berzina. Perwakilan PAS berzina. Pemimpin PAS berzina. Perwakilan PAS berzina. Lepas tue diselang seli kan dengan puji pujian terhadap Nasarudin Mat Isa.

KAH KAH KAH 

KAH KAH KAH KAH 

KAH KAH KAH KAH KAH 

Sesedap mulut menuduh perwakilan2 yang terlibat dalam proses pemilihan timbalan presiden PAS telah menjamu wanita..

Tak terasa ke wahai perwakilan2 PAS?

Korang telah dituduh berzina tahu tak? BERZINA. BERZINA sebelum melakukan proses pemilihan pemimpin parti.

Hehe..
1. Normah wanita yang ditangkap khalwat dengan Mat Sabu pada 31/1/1995 di Hotel Perdana, Kota Baru mengaku telah bertaubat nasuha. Ketika ditangkap beliau langsung tidak rasa bersalah kerana yakin beliau berjuang kerana Allah. 

2. Normah mendakwa Mat Sabu dan Mahfuz Omar telah menyakinkan beliau bahawa .."perempuan solehah, mana-mana perempuan baik yang melepaskan keletihan mana-mana pemimpin Islam yang berjuang Fisabilillah maka dia mendapat pahala Fisabilillah dari Allah SWT" 

3. Malah suami yang mengzinkan perbuatan isteri tersebut juga mendapat pahala Fisabilillah. 

4. Fahaman bahaya ini telah menular di dalam PAS sebagaimana Normah mendakwa Mat Sabu telah menggunakan wanita-wanita pelayan nafsu untuk melayan nafsu serakah perwakilan yang menghadiri Muktamar PAS pada tahun 2011 sebagai habuan untuk mendapatkan undi menjadi Timbalan Presiden PAS, menewaskan Ust Nasharudin Mat Isa.

Sumber penulisan di atas dari Minaq Jinggo.

Lihat video yang dinyatakan ; 

Ustaz punya ceramah neh tau. Ustaz. Ustaz Datuk Shamsul Najmi Shamsuddin. Apa yang Ustaz neh sebut2 memang memalukan imej PAS secara tidak langsung. 1. Tuduh PAS terlibat dalam nikah mutaah = berzina = syiah

2. Tuduh ahli2 PAS yang terlibat dalam proses pemilihan pemimpin telah melakukan zina

3. Tuduh ada 200 ratus wanita ketika ini telah menjadi pemuas nafsu orang PAS

Dalam erti kata lain PAS walaupun memperjuangkan Islam namun dalam waktu yang sama telah melakukan perbuatan zina. Yang lebih buruk, ia membabitkan isteri2 orang dan dihalalkan atas nama agama.

KAH KAH KAH

Hadoii..

Suka2 aje tuduh orang berzina. Bukti takda, saksi takda. Slumber nya bercakap ustaz oi. Ini la sebab2 kenapa orang makin hilang respect dengan geng2 ustaz. Lue fikirlah sendiri ahhh..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...