Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 24 April 2013

Rosmah Mansur Juga Bantah AES.

Ya, Rosmah idola aku juga bantah AES. Apatah lagi rakyat Malaysia? Masakan kita bisa melangkaui orang paling popular ? Jika dia bantah AES, rakyat malaysia lebih2 lagi.

KAH KAH KAH

Telah dimaklumkan oleh portal HarakahDaily bahawa Rosmah kesayangan rakyat Malaysia tak bayar saman AES. Tak bayar langsung saman walaupun dah dua kali kena. Sedangkan Rosmah ialah isteri Najib, isteri kepada manusia yang mana parti nya itula yang melaksanakan AES. Beria2 sangat konon atas dasar keselamatan. Bukan sebab nak duit ekpress.

Rujukan berita disini ==>  http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/18619-aes-saman-tertunggak-rosmah-apa-kata-najibBoleh jadi surat tak sampai. Dari bulan satu sampai bulan april. Tapi boleh jadi surat sampai tapi rosmah bantah AES. 

PERGI MAMPOSLA SAMA AES. MACAM AKU NAK HERAN.

Rosmah mungkin mengamok. Aku ingat ini paling tepat. Dengan ini kita mengalu2kan Datin tersohor kita Rosmah Mansur untuk menjadi ikon pembantahan AES.

Terima kasih mem. Akhirnya mem juga bersama2 kami untuk membantah kekejaman BN. Tahniah, terbaek. Rosmah memahami aspirasi rakyat. Jom raikan ahli baru.

KAH KAH KAH  

 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...