Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Ahad, 18 Disember 2011

Di kelantan pun ada bina badan pakai spender juga ek?

Woitt..

Apa benda gambar kat bawah neh?


Ada sahabat facebook bagi aku benda neh. Aku confused nak anggap apa. Masa mula2 tengok aku dah hampir nak mampos tapi aku soh nyawa sabar dulu. Masih banyak benda yang aku boleh persoalkan berdasarkan banner neh so pls nyawa jangan main nak mampos melulu. Lagipun bangunan sprm jauh dari tempat aku bhai. Bukan kah itu cara mampos yang paling popular di malaysia neh? So aku pending niat aku.

Ada dua benda yang aku pelik. Dengan mengambilkira gambar neh ori bukan gambar super impose aku menganggap bahawa ;

1. Majlis neh di kelantan = masih baru.

2. Majlis neh dipercayai dalam pengetahuan Pas kelantan sebab ada gambar TGNA.

Apa guna PAS melaka balon Ali Rustam atas isu neh kalau Pas kelantan menghalalkan pula benda alah neh? Ini aku panggil kebahlolan melampau. Tapi takpe. Aku sudi dengar penerangan dari PAS. Satu gambar neh boleh membawa pelbagai erti so harap sangat pas cepat2 jelaskan apa yang telah berlaku.

Dari dulu lagi aku cukup bengang dengan sukan bodoh neh. Aku tak pernah anggap pun benda neh sukan sebenarnya. Aku betul2 jijik tengok lelaki tayang badan berminyak sambil berspender atau berseluar ketat. Siyes. Geli siottt.. dan bertambah2 geleman bila yang buat benda2 gini lelaki melayu islam.. gheewww... seriauwww..

Harap PAS kelantan boleh explain benda neh. Aku pun dalam mode bertanya neh. Bukan dalam mode menyerang. Kalau jawapan agak fak baru boleh serang menyerang lepas neh. Okey bai.

Ameno : geli aku..

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...