Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 19 Ogos 2011

Video penuh propaganda saiful di tv3.


Kalau korang nak tonton, tonton lah. Taknak tengok pun takpe. Bukan penting mana pun. Aku memang saja nak tengok. Nak tengok penipu neh bercakap. Dia slumber rileks je selama 3 tahun takde kerja segala bagai tapi makan minum cukup. Badan pun makin sihat. Pelik gak aku. Apa dia buat untuk earn money? Takan uncle pet dan bapak dia support tiap2 bulan kot?

Kalau korang perasan bila saiful sentuh isu liwat tue dia takde ekspresi sedih langsung. Slumber je dia bercerita. Pernah korang tengok mangsa rogol mengaku kena rogol dalam tv tanpa rasa malu + sedih? Nak muncul kat tv pun jangan harap. Luarbiasa betul keberanian dan ketidakmaluan saiful neh.

Jangan bangga sangat bila bala tak sampai2 kat saiful neh. Bala kuasa Allah swt. Bukan kuasa korang. Bala pun tak semestinya hadir dalam bentuk penyakit, kemiskinan dan segala bagai. Tunggu je lah balasan Allah swt bagi orang yang bersumpah fitnah ke atas orang lain. Bersumpah apa? Bukti pun takde? Siap salin tuala, makan karipap dan minum air kopi lagi kata kena liwat. Yang lebih sadis, sanggup pula dsai bodoh2 pinjam rumah member sendiri untuk meliwat aaiful sedangkan di dalam ruang tamu penuh dengan kenalan2 dia. Sadis gila drama neh. Sapa percaya memang bongek.

Dan tv3 daripada ko pongpang2 buat story pasal saiful penipu neh ada baiknya ko buat story pasal kami rakyat2 yang teraniaya di bawah bn. Bukan 3 tahun tapi dah bertahun2 dah. Semua kerajaan zalim ko punya pasal. Benda yang terang2 menyeksakan rakyat taknak pula ko highlight, benda menipu dan fitnah macam neh siap diberikan ruang masuk tv lagi. Bila lah PR nak perintah neh. Tak sabar2 aku nak tengok saiful bunuh diri sebab malu. Sekian.

Kalau takley tengok video di atas, klik sini.

Ameno : Tanda hitam di dahi dah hilang pula..? Owhh... muahahahah..

Share this

0 Comment to " Video penuh propaganda saiful di tv3. "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...