Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Jumaat, 18 Februari 2011

Mani lelaki lain di dubur saiful.


Maafkan saya kerna bersikap ingin tahu tentang perkara yang melibatkan seks luar tabii ini. Boleh saya tanya begini tak ;

1. Jika saiful di liwat, bukan kah sepatutnya dsai memasukkan z**** dia ke dalam dubur saiful?

2. Jika ya, bukan kah sepatutnya tompokan air mani tersebut berada di b***** saiful?

3. Jika ya, bukan kah sepatutnya seluar di bahagian belakang yang ada tompokkan air mani?

Tetapi merujuk kepada statement di atas, tompokkan air mani berada di hadapan zip seluar saiful. Adakah saiful telah diliwat melalui.. ttetttttttt.. 

Ada berapa lelaki yang meninggalkan air mani mereka kat dubur saiful tue? Adakah saiful telah diliwat lebih dari dua orang lelaki? Ha Ha Ha..  

 

Ameno : Cubaan meliwat.. ataupun cobaan.. ?

Share this

36 Responses to " Mani lelaki lain di dubur saiful. "

  1. sepoll da gilaa

    BalasPadam
  2. kaki putaq alam...

    BalasPadam
  3. itu jantan gila glamor bodoh.. memalukan lelaki..kamu semua malu tak dpt kaum camtu..klu malu, rejam dia !!!!

    BalasPadam
  4. terserah kepada ALlah s.w.t. Saiful pun sudah bersumpah dengan nama allah s.w.t. si anwar ada bersumpah dengan nama allah s.w.t. ??

    al-juburi mesti takut nak bersumpah. mungkin dia buat kot. takut kena lakhnat.

    sesiapa yang tak yakin dengan sumpah yang saiful buat tu. tanya hati.

    BalasPadam
  5. maknanya dia mmg diliwat la? tak kira la sape pun.

    NAIIIIISHHHHHH!!~

    p/s: sorang pancot dalam.. sorang pancot dalam. YEAH!

    BalasPadam
  6. case ni dah jadi semakin menarik

    BalasPadam
  7. B4ns nih ulamak umno ke? Haha

    Munafik mmg suke men sunpah2

    BalasPadam
  8. Khas untuk baginda:

    Ini semasa di awal kes. Sepol belum bersumpah. Ini suatu kenyataan dan fakta:


    2008:
    LANTANG. BERANI. JAGUH.

    TAK PERNAH GENTAR JIKA TAK BERSALAH.

    Lihat -
    http://anwaribrahimblog.com/2008/07/08/bersumpahsaya-akan-lakukan-anwar/

    2009 - 2011?
    KAHKHAKHAKHAKHKAHKAHKHAKHAKHAKHKAHKAHKAHKAHKHAKHAKHAKHAKHAKHKAHKAHKAHKHAKHAKHKAHKAHKA

    BalasPadam
  9. kepala hotak kau munafik yg suka sumpah2!! dasar otak bodoh. dlm islam mmg ade sumpah2 ni. so terserah la kpd orang yg berani bersumpah tu. die yg tipu die la yg dilaknat. ko ni mmg xde agama ke? xblaja agame? mmg kbenaran xleh dipastikn dgn bersumpah. mcm dlm islam ttg suami isteri. ade je sumpah laknat. kalo istri brzina die kne laknat tp klo tidak suami kne laknat sbb tuduh zina. tu ade dlm islam. lantak la die nk bersumpah ke pe yg pnting ALLAH tahu spe yg btol spe yg salah. takat dgr pnjelasan. semua org xkn nk ngaku slh. ko penah jmpe org ngaku die wat slh?? lg2 org yg tinggi pangkat. aku xskg spe2 tp kalo DSAI xbrslh aku harap saiful tu mati dlm hina. tp kalo DSAI tu btol2 slh, aku mmg harap die mati dlm keadaan plg hina. allah tu adil kn.

    BalasPadam
  10. B4ns ni xtaw sal agama..bodoh..bodoh..bodoh..xblajar agama tp nk ckap sal agama..

    BalasPadam
  11. anon. ko ckp org bodo. ko pndai agama x? so explain skit psl2 sumpah2 nih boleh??

    BalasPadam
  12. anwar ckp je lebat.. buat xpenah pon.. ckp nk tnjuk bukti org lompat parti la, altantuya la.. xde pn smpi skg.. pastu mcm2 alasan ksi org still cye.. pelik2..
    lagi 1, apsal kalo ade org fire anwar skit je sume ckp org umngok la, pro kerajaan.. bile org skong anwar ckp org tu btol.. mmg tksub la korg ni.. anwar da mcm ayah pin dah rmai org taksub gle kt die..
    then, aku nk tnye.. npe kwn2 baek+rapat ngn anwar blah? sbb duit? kne sogok? bukti kn ade... npe xtnjuk?? kalo ikut lumrah, rakan tu kre sgt2 kenal kte brbnding org laen.. so korg yg aku rse xpenah dpt borak2 dok lpak ngn anwar ni dok cye die mcm2.. cmne korg leh ade kuat keyakinan eh?? hebat lah..

    BalasPadam
  13. ->B4NS
    KAH!KAH!KAH!ANAK/BAPAK SAPA LA YG BONGOK MELATUN-LANTUN NEH?
    WEI KALAU DH KETURUNAN TU MMG JAHIL AGAMA X PAYAH SEMBANG LBH LA
    SPELL ALLAH PUN X BTL LG MAU CRITA KA?MAHAI LU

    ->PELIK
    KAH!KAH!KAH!LU PUNYA SEMBANG BATU CAVES BOLE RUNTUH!KAH!KAH!KAH!
    LG SEKOR KETURUNANA JAHILLIYAH ALAF BARU!KAH!KAH!KAH!

    GUA XNAK CKP BANYAK COZ LU PANDAI CITER SUMPAH LAKI-BINI
    KAH!KAH!KAH!
    GUA NAK TANYA
    1-APAHAL X BICARA KT MAHKAMAH SYARIAH?KAH!KAH!KAH!GOYANG KE?KAH!KAH!KAH!

    ANYHOW BLAJAR DULU MCM MANA NAK SPELL "ALLAH" TU
    JAHIL BUAT CARA JAHIL
    KIRIM SALAM KT ORG TUA LU YG BONGOK JAHIL MELANTUN TUH!
    KAH!KAH!KAH!

    BalasPadam
  14. B4NS, terserlah kejahilan ko..BODOG..

    dulu zaman nabi, dtg sahabat mengadu nampak bini dia zina tapi dia takde saksi..pastu dia kata tak option lain buat sumpah laknat...pastu pompuan tu dtg tak mengaku berzina n pompuan tu bersumpah laknat jugak...So, nabi kata mesti ade antara 2 orang menipu...

    Hoi B4NS, kalu dah zaman nabi pon, orang duk guna sumpah laknat tu menipu, apatah pulak skrg..bodog la ko

    BalasPadam
  15. kalau macam tu.. aku pun nak jugala cuba liwat saiful ni.. nak rasa sedap ka tak sedap.. haha.. murahnya harga diri ko saiful oiiii

    BalasPadam
  16. to pelik : suami isteri je ada sumpah laknat la bodoh, lain kali jgn sembur org,

    ko tu yg ptot p blaja agama, bukan org lain, jgn soh org lain p blaja agama, diri sendiri dlu p blaja,

    bsumpah, pastu tangan sepul ada kat atas quran, sape aja dy mcm tu.?

    tu perbuatan org2 kristian, tangan dy lagi mulia dari al-quran.??

    BalasPadam
  17. Suruh dorang buat SUMPAH POCONG boleh??? Hahaha

    BalasPadam
  18. dlm islam sesiapa yg menuduh org berzina kena ada 4 org saksi yg adil..kalu x org yg menuduh tu akan dihukum kerana memfitnah. Mufti perak pon sependapat, tiada sumpah laknat kes saiful ni

    BalasPadam
  19. orang laen nye kes, orang lain yang lebih2 bgado. aku pon x paham. haih..

    -Jaja

    BalasPadam
  20. X masuk akal btol si saiful ni. dia ni kene ugut bunuh ke? gila glemer? kene rasuah? kalau camni la ..aku rase 3-3 tu dia dapat. kalau x xde jd mcm ni. X logic sungguh. Yg korang ni cbe la matang ckit. Da la benda ni menjijikkan. lagi mahu buat onar lak. Dah kotor sgt ke fikiran tu. Civilised ckit. Org2 mcm ni kena jentik pn boleh jatuh.

    BalasPadam
  21. Saiful saja nak cari glamor, jadi lembu UMNO.Muka memang tak de malu, cam bontot lembu.... Patutya disula jer....

    BalasPadam
  22. Kalau ada dua air mani dalam dubur Saiful...ini bermakna liwat berlaku. Nak tau jugak siapa punya air mani tu?

    BalasPadam
  23. hak...hak....xde bende len ke nk cr publisiti..gn B***** jgk...ko engt special sgt ke ko punye B***** hah sayfool~~~~wakaka...geli beb

    BalasPadam
  24. dan lagi iklan yerk! heh

    BalasPadam
  25. Teruk sgt dah c saiful ne....terukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  26. aku

    shah yang bodoh
    Anwar kata dia memang akan sumpah tp klau bnda nie di bicara di mahkamah syariah tp apa yg menteri agama buat bodoh mahkamah sivil lg tinggi dari mahkamah syariah ko mmg bebal la bodo.........nie ayat anwar yang ko bg bebal........ "Menurutnya, beliau sanggup bersumpah dan dibicarakan di mahkamah syariah terhadap tuduhan liwat terhadapnya, dengan syarat ia mengikut undang-undang syariah sepenuhnya."

    BalasPadam
  27. kalu bersumpah tu tak semestinya betol... kalu anwar tak bersumpah tak semestinya dia bersalah.. kita tak perlu bersumpah utk menyakinkan org lain yg kita tak bersalah.. cume percaya satu hari nanti Allah akn tunjukkan yg betoi.. kerana Allah itu maha kaya dan mengetahui.. dan tak akan menzalimi hambaNya yg bertakwa...

    BalasPadam
  28. Ko org nak tau mengapa ada banyak DNA di dubur saiful selain DNA lelaki "Y" ?... Lelaki "Y" telah meliwat beberapa lelaki sebelum meliwat Si Saiful.. sonang ba itu....

    BalasPadam
  29. Kehadapan ADI WIRA,

    Saya rasa anda patut menggantikan hakim yang handle kes liwat ini.

    BalasPadam
  30. Ko org nak tau mengapa ada banyak DNA di dubur saiful selain DNA lelaki "Y" ?... Lelaki "Y" telah meliwat beberapa lelaki sebelum meliwat Si Saiful.. sonang ba itu....

    BalasPadam
  31. Kehadapan ADI WIRA,

    Saya rasa anda patut menggantikan hakim yang handle kes liwat ini.

    BalasPadam
  32. to pelik : suami isteri je ada sumpah laknat la bodoh, lain kali jgn sembur org,

    ko tu yg ptot p blaja agama, bukan org lain, jgn soh org lain p blaja agama, diri sendiri dlu p blaja,

    bsumpah, pastu tangan sepul ada kat atas quran, sape aja dy mcm tu.?

    tu perbuatan org2 kristian, tangan dy lagi mulia dari al-quran.??

    BalasPadam
  33. ->B4NS
    KAH!KAH!KAH!ANAK/BAPAK SAPA LA YG BONGOK MELATUN-LANTUN NEH?
    WEI KALAU DH KETURUNAN TU MMG JAHIL AGAMA X PAYAH SEMBANG LBH LA
    SPELL ALLAH PUN X BTL LG MAU CRITA KA?MAHAI LU

    ->PELIK
    KAH!KAH!KAH!LU PUNYA SEMBANG BATU CAVES BOLE RUNTUH!KAH!KAH!KAH!
    LG SEKOR KETURUNANA JAHILLIYAH ALAF BARU!KAH!KAH!KAH!

    GUA XNAK CKP BANYAK COZ LU PANDAI CITER SUMPAH LAKI-BINI
    KAH!KAH!KAH!
    GUA NAK TANYA
    1-APAHAL X BICARA KT MAHKAMAH SYARIAH?KAH!KAH!KAH!GOYANG KE?KAH!KAH!KAH!

    ANYHOW BLAJAR DULU MCM MANA NAK SPELL "ALLAH" TU
    JAHIL BUAT CARA JAHIL
    KIRIM SALAM KT ORG TUA LU YG BONGOK JAHIL MELANTUN TUH!
    KAH!KAH!KAH!

    BalasPadam
  34. anon. ko ckp org bodo. ko pndai agama x? so explain skit psl2 sumpah2 nih boleh??

    BalasPadam
  35. terserah kepada ALlah s.w.t. Saiful pun sudah bersumpah dengan nama allah s.w.t. si anwar ada bersumpah dengan nama allah s.w.t. ??

    al-juburi mesti takut nak bersumpah. mungkin dia buat kot. takut kena lakhnat.

    sesiapa yang tak yakin dengan sumpah yang saiful buat tu. tanya hati.

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...