Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 17 Februari 2011

Seriyus fail - Ameno World Fail II [copy-paste from obefiend]

Fail! Aku memang fail!! Obey telah menemukan bukti betapa failed nya Ameno World!!! 
Sila lihat bawah neh ;


Untuk pengetahuan kowang, kami selaku penyedia tapak untuk pengiklan tidak boleh klik iklan sendiri. Akan tetapi atas jasa baik pembaca-pembaca belog seperti obefiend neh dia telah mendedahkan aku satu perkara yang memang sampai sekarang aku taktahu realitinya. Di samping itu aku juga fail sebab dunno what to do dengan benda alah neh. Siyes. Erhh silap eja plak. Seriyus.

Aku cuba mengamati kata-kata sayang obey kepada aku. Puas aku menelek mencari apa yang dia bilang dalam belog dia kat advertlets aku tapi satu haramjadah aku tak jumpa.. Why? Kalau kempen innity memang boleh pilih aku tahu.. tapi aku belum pernah pilih untuk reject pun buat masa sekarang sebab tiada keperluan..




Aku juga tak pernah receive apa-apa memo dari pengiklan samada mahu menjalankan kempen ataupun tidak. Memang tak pernah. Mungkin aku tak sepenting obey. Pengiklan pun rupanya pandai pilih orang yang layak dapat memo dengan orang yang tak layak dapat memo. Owh.. aku kuciwa.. aku kuciwa.. kerana di double standardkan oleh pihak pengiklan..

Apa pun tenkiu lah obey.. cukup sayang engko kepada ku.. kini baru ku mengerti.. ouchh..

Menangi tawaran penjagaan rambut bernilai rm290 sekarang. 

Ameno : Terma advertlets, innity dan nuffang sama ke weh?

Share this

11 Responses to " Seriyus fail - Ameno World Fail II [copy-paste from obefiend] "

  1. Agak tak sangka jugak pihak Amenoworld tenang saja hadapi benda ni. For this, you guys have my utmost respect.

    BalasPadam
  2. ok lah. Dah paham sekarang

    saja menganjing. nama pun blog mengajing

    btw.. aku suka trolling. Jangan makan hati

    padahal aku baca blog amenoworld hari hari..

    serius..

    BalasPadam
  3. hahah! kipidap ameno! nyampah dgn obey. aww :p

    BalasPadam
  4. itu caranya.
    mengaku salah.
    tumpang tabik.

    BalasPadam
  5. nama pun suka trolling.
    org trolling mana da perasaan kalau trolling, dorg boleh cakap mahaconvincing punya statement,
    tapi...

    ye tak lord obe? haha

    BalasPadam
  6. anon kg mak limah3 Mac 2011 5:38 PTG

    huahuahua tu la..jgn nk fitnah bukan-bukan..kan dh dpt aib bganda-ganda..huahuahua

    BalasPadam
  7. anon from Gunung Tahan...

    Padan muka ko obey... malu sebesar taik lembu setempek kene kat muka ko. lain kali, jgn la berlagak pandai... padahal dia sendiri yg x tau apa2 terus tulis dlm blog dia...hahaha ko mmg FAIL! la Obey... baik Obey ngn setan je la ko...hahaha perangai pun dh mcm khadam jin dah ak tengok...

    BalasPadam
  8. KAH KAH KAH KENA TROLL PUN TAK SEDAR KE OBE? GOOD JOB AMENOWORLD. KO SORANG JE BOLEH TROLL OBE. I2 PUN DIA TAK SEDAR KO TROLL DIA. INGATKAN PAKAR TROLL TAK KENA TROLL RUPANYA SENANG JE KENA. KAH KAH KAH MEMALUKAN.

    BalasPadam
  9. ROSAK LAGI MEROSAKKAN

    WAL'AYAZUBILLAH, NAUZUBILLAH MINZALIK

    BalasPadam
  10. nama pun suka trolling.
    org trolling mana da perasaan kalau trolling, dorg boleh cakap mahaconvincing punya statement,
    tapi...

    ye tak lord obe? haha

    BalasPadam
  11. anon kg mak limah6 Mei 2011 10:14 PTG

    huahuahua tu la..jgn nk fitnah bukan-bukan..kan dh dpt aib bganda-ganda..huahuahua

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...