Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 19 Februari 2011

Hujah Hebat Ali Rustam..

Ali Rustam ialah seorang ketua menteri melaka. Kalau korang ada add facebook dia, korang akan perasaan dia suka jawab soalan-soalan panas penyokong dengan perkataan "melaka maju". Siyes. Aku dah banyak kali nampak. Aku pun pernah juga membuat pertanyaan kat facebook dia.. dia mau juga layan tapi selepas satu tempoh dia akan blocked aku.. cis.

Dua kali aku kena blocked dengan dia. So aku kena ahti-ahti komen kat facebook dia. Aku tahu dia dah pantang nampak nama aku. Sure dia mesti banned punya walaupun takde sebab yang kukuh. Ceh

Komen balas dari menteri melaka neh memang kebudak-budakkan. Mungkin disebabkan itu kot aku rajin lepak facebook dia. Tapi tue lah aku terpaksa jadi silent reader kalau tak sure kena banned punya. Dia dah terkena sindrome fobia-amenoworld. 

Kalau korang nak tengok komen lawak dia baca bawah neh ;



Ameno : Melaka maju.. zzzzzzzzzzzzz...

Share this

9 Responses to " Hujah Hebat Ali Rustam.. "

  1. Melaka MAJU di beri oleh UMNO bukan antara bangsa.. kahkahkah dia sindri pun tak tau tang mana maju... hahaha

    BalasPadam
  2. hahaha...ruginya penduduk melaka punya MB seperti ini..hahahahaha..

    Sungguh angkuh dia berkata melaka tk pernah tumbang pada pembangkang selama 53 tahun...

    Insya allah..tiada kerajaan yg kekal terus..semoga Melaka bakal tumbang didepan mata DAR ini sendiri..mau tenguk reaksi dia masa tu..

    BalasPadam
  3. melaka tu dia refer pokok buah melaka :)

    BalasPadam
  4. Johor yang dulu 'gah' & bongkak kubu kuat UMNO/BN...tak boleh masuk pembangkang pun dah masuk kat Muar + Skudai.
    Melaka pun DAP dah masuk..itu pun nak berlagak lagi...ceh!

    BalasPadam
  5. Johor yang dulu 'gah' & bongkak kubu kuat UMNO/BN...tak boleh masuk pembangkang pun dah masuk kat Muar + Skudai.
    Melaka pun DAP dah masuk..itu pun nak berlagak lagi...ceh!

    BalasPadam
  6. hahaha...ruginya penduduk melaka punya MB seperti ini..hahahahaha..

    Sungguh angkuh dia berkata melaka tk pernah tumbang pada pembangkang selama 53 tahun...

    Insya allah..tiada kerajaan yg kekal terus..semoga Melaka bakal tumbang didepan mata DAR ini sendiri..mau tenguk reaksi dia masa tu..

    BalasPadam
  7. melaka.maju.gila.LOL16 Januari 2012 12:04 PTG

    MELAKA MEMANG MAJU. KORANG XPERCAYA? JOM LAWAT MELAKA & TENGOK MONORAIL.

    TENGOK AJE K JANGAN CUBA2 UNTUK NAIK.

    MONORAIL MELAKA YANG SANGAT HEBAT. BILA HUJAN JE XBOLEH NAK OPERASI. MANA ADA MONORAIL LAIN SEHEBAT ITU KAT DUNIA NI? ALI RUSTAM PUNYA JE.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahhaa...btul..btul..btul..

      Padam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...