Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 17 September 2016

Apa Yang Ada Dalam Wardrobe Rosmah? Kami Cuba Anggarkan Nilainya.

Mama Rosmah punya penampilan, aksesori dan barangan mewah tidak hanya jadi persoalan dan perhatian di kalangan rakyat Malaysia bahkan jadi sensasi juga bagi pemerhati-pemerhati politik tempatan di luar negara sana. 

Media antarabangsa seringkali melaporkan gaya hidup mewah Rosmah bak bidadari yang dikelilingi emas setiap hari. Seolah-olah jika mahu gunakan wang, Rosmah hanya perlu petik jari. Begitula indahnya kehidupan mama Rosmah kau neh hah.

Dan Vulcanpost mengkomplikasikn beberapa barangan mewah yang pernah dipakai/diguna Rosmah berserta dengan anggaran harganya. Barangan tersebut tidak semestinya dibeli Rosmah secara peribadi. Boleh jadi ianya juga hadiah dari seseorang berdasarkan statusnya isteri kepada perdana menteri. 

Nah, saksikanlah!
1. Sekurang-kurangnya Rosmah Mansur ada 12 Birkins! yang dianggarkan bernilai RM4.46 juta ringgit, ko hado? Satu pun jangan harap!


2. Jam tangan Hublot, Big Bang Black Magic bernilai RM67,000!


3. Jam mewah Frank Muller Master Squad Lady, Date Diamonds bernilai RM 153.5k!


4. Jam juga kali ini Richard Mille Lady RM 007 Diamond Cruncher bernilai RM656.3k!


5.  Zebra Bangle dari Jacob & Co bernilai RM1.65 juta.6. Dilaporkan Rosmah membeli pakaian Carl Kapp bernilai RM326k pada satu hari sahaja. Sejumlah 61 pakaian dibeli Rosmah meliputi dress, seluar dan baju. Harga rumah kos serdahana pun kalah neh.


7. Aksesori lengkap 1 padanan, Golden Pearl bersama aksesori dianggarkan bernilai RM1 juta.


8. Kasut eksklusif edisi tempahan khas dari Emnett Shoes Collection. Harga pasaran biasa dari 825-1650 Ringgit Malaysia. Oleh kerana ianya edisi khas boleh jadi harganya lebih mahal!


Hmm. Cemburu dengan kenikmatan Rosmah yang bermewah dikala anda membayar GST? Sila pergi mati.Kahkahkahkahkah!

Sumber gambar & info : Vulcanpost
Diedit dan diubahsuai untuk sebaran Ameno World.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...