Rabu, 17 Disember 2014

Pengakuan Najib Razak - PM Belanda 'Jelous' DGN Ekonomi Malaysia.


KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Ini yang buat aku tension neh. Stress gila kot. 

STRESS!!!! 

Dateline dah dekat neh. Semakin dekat due date untuk menentukan individu yang paling terbodoh dalam mengeluarkan kenyataan2 bangang bagi tahun 2014, semakin banyak plak kenyataan2 bangang dikeluarkan oleh menteri2 kau. Tengah berebut gelaran ke apa. Najib kepada Ahmad Maslan kepada Hasan Malek. Masing2 nampaknya bersemangat waja bagi merebut gelaran tersebut. Penting sangat rupanya gelaran itu bagi mereka. Tak aku sangka.

KAH KAH KAH

Menerusi laporan di atas (Harian Metro) ;

1. Najib mengatakan yang PM Belanda, Mark Rutte cemburu dengan prestasi ekonomi negara.

2. PM Belanda membuat kenyataan tersebut dalam pertemuannya dengan Najib Razak pada kelmarin.

3. Kenyataan itu dibuat dalam dewan rakyat oleh Najib Razak.

Sekarang cuba korang tengok muka Najib Razak neh betul2.


Dan tengok pula laporan mengenai keadaan ekonomi negara kita menerusi info grafik yang disediakan oleh rakan2 PAS kita kat bawah neh ;



Setelah meneliti kesemua point2 di atas, ada logik ka PM Belanda, Mark Rutte nak JELOUS dengan prestasi ekonomi kita? Jangan2 dia saja sindir Najib Razak tak. Dengan segala masalah ekonomi kat negara kau, boleh plak kau berselfie sakan sana sini kan Najib. PM apa kau neh. Tue yang dia kias2 cakap dia cemburu dengan prestasi ekonomi negara. Negara dia yang tak teruk macam Malaysia pun payah dia nak selfie macam kau Najib. Kau neh Najib, orang kias pun kau tak faham. Masalah betul la.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...