Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Khamis, 7 Ogos 2014

Bekas Ketua Wanita Gerakan Kedah Antara Peserta Kelab Sukan Bogel - BN Kantoi Kaw2!!

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH


Kelakar nak mampos puak2 neh. Kemain lagi korang ek. Tetiba je cop Penang pusat sukan bogel la apa la. Akhbar pun kemain lagi provokasi sebab DAP tadbir Penang. Geng2 BN pun kemain lagi kaitkan ia dengan DAP. Kononnya pemerintahan DAP menghalalkan sukan bogel la apa la. Tetiba je kan?

Bukan nak direct p tibai kelab gila tue. Ini p tibai DAP. Lari tajuk kot. DAP dah serah isu pada PDRM. Biarlah PDRM siasat. Yang korang merepek tuduh DAP tue pasal apa pula setannnnnnn.

Alih2 sekarang dah kantoi. Bukan sahaja takde kaitan dengan DAP bahkan terkantoi kat muka sendiri. Setempek kena kaw.

Ada BEBERAPA POINT penting kat sini.

Pertama. Bekas ketua wanita GERAKAN Kedah antara yang terlihat dalam klip video tersebut. Jawatan terkini dia tatau apa. Tapi GERAKAN punya orang.

Kedua. Chalet yang terlihat dalam paparan klip video tersebut (yang digunakan oleh peserta) ialah chalet yang diwartakan untuk kegunaan kakitangan awam semata2. Diwartakan oleh kerajaan pusat. Yang neh kena selidik lagi. Tapi yang confirm ianya memang untuk penjawat awam semata2. Maksudnya lue penjawat awam? Lue boleh guna chalet tersebut. 

Ketiga. Menurut MYWATCH, renjer telah memberikan keizinan kepada para peserta untuk melakukan aktiviti tersebut. Tue dia.

Orang lain yang bagi izin. Orang lain yang kena maki. Actually. Ia bukan apa sangat pun. Isu kecoh. Meletup. P la bagi PDRM siasat. Yang sibuk dok tokok tambah dalil buat apa. Sibuk dok heret DAP la apa la. Isu2 yang tak berkaitan. Sekarang lue yang kantoi. Takde kaitan dengan DAP tapi ada kaitan dengan kerajaan yang lue sokong. Kan. Lainkali relax sudahla. Bukan orang nak heran sangat dia ex GERAKAN ke apa. Tapi sebab nak tampar mulut korang la. Merepek sangat ulas isu sampai lari topic. Kan dah mendapat. AMEK KAW.

HA HA HA

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...