Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 15 Januari 2014

Kena Tumbuk Sikit Pun Nak Kecoh Ka Menteri?

Aku rasa sekarang neh ramai yang dah tahu Timbalan Menteri Pendidikan, P.Kamalanathan kena tumbuk baru2 neh.

Bagi yang tatau boleh baca kat sini dulu ==> http://sozcyili.blogspot.com/2014/01/panas-timbalan-menteri-kesihatan-di.html

Gambar pemuda UMNO yang kena tumbuk pun dah tersebar meluas kat laman sosial ketika ini. Entah betul entah tidak. Sebab tiada penjelasan mahupun penafian dari pemuda UMNO ketika ini.

Rujuk ;

 
Dan berikut pula gambar timbalan menteri pendidikan mendapatkan rawatan selepas membuat laporan polis akibat ditumbuk ;


POYO. POYO.POYO.

Ini semua poyo.

Berdarah takde, patah riuk pun takde, kepala tersenget ke apa ke semua takde. Saja nak buat kecoh je lebih. 

KAH KAH KAH

Punca kepada insiden itu dikatakan mengenai pertukaran tempat mengajar seorang guru. Ketika neh berpuluh2 laporan polis sudah dibuat terhadap individu tersebut. Polis pun dah ambil keterangan suspect dan saksi. MIC pula akan mengadakan pertemuan dengan Najib supaya tindakan tegas dapat diambil ke atas individu yang menumbuk timbalan menteri. Dan MIC juga mengesa pemuda UMNO Malaysia membuat permohonan maaf kepada MIC kerana menumbuk menteri dari ahli MIC.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH

Kelakar betul korang semua neh. Yang kena tumbuk tak cedera pun. Yang menumbuk pun silap juga. Sepatutnya ko bantai la kuat sikit. Kalau kena hukum baru la berbaloi. Ini tumbuk apa benda tah. Tak nampak langsung macam pernah kena tumbuk. Memalukan. Tak makan kangkung ke apa?

KAH KAH KAH

Apa pun gasak la korang berdua disitu. Sapa betul sapa salah aku langsung tatau. Malas nak ulas lebih2. Aku rasa UTUSAN dah patut start mainkan berita. Hubungan UMNO dan MIC semakin keruh. Berpecah2. Retak menanti belah. Tidur sebantal mimpi lain2. Betul tak?

KAH KAH KAH
 

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...