Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Sabtu, 18 Januari 2014

Gambar Najib Razak Syok Sendiri Tersebar..

Ada yang kata gambar neh edit.

Edit kepala hotak kau.  Terang2 kot gambar neh ada dalam fan page Najib Razak. Yang disebarkan oleh Najib ataupun admin fanpage Najib Razak itu sendiri. Suka2 aje nak tuduh orang edit. 

Gambar tersebut merujuk kepada Najib yang sedang menghadiri sambutan Thaipusam pada semalam. Banyak la juga kutuk2 Najib dalam gambar tersebut. Cakap macam2. Cakap soal agama apa semua. Aku takmo la sentuh bab agama. Tak silap aku pemimpin2 tertinggi negara dibolehkan untuk memberikan ucapan yang baik2 atas sambutan2 dan perayaan2 tertentu bagi meraikan rakyat yang berbilang bangsa dan agama. Manakala kehadiran2 mereka di majlis2 sambutan itu pula aku tak sure macam mana hukumnya. Itu biar aje la yang arif menjawabnya. Aku takmo ulas sebarangan. Bukan bidang kuasa ai oke.

Cuma nak kongsikan satu gambar yang Najib sendiri upload. Gambar neh memang kelakar siot.

Lihat ;Lambai sorang2.

Semua orang buat tatau je. Haram orang nak heran. Kesian PM kita neh. Kat tengah2 orang ramai pun takde sambutan. Ini betul2 syok sendiri neh..

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH KAH 

Sampai orang2 BN pun tak percaya ini gambaran sebenar. Dorang anggap ini gambar edit. Yelah.. mana mungkin seorang PM kesayangan kita tak mendapat perhatian dari orang ramai kan. Takan semua orang berpakat buat tatau pula dengan kehadiran PM kita kan..

Tapi itulah hakikat yang sebenarnya.. terima aje la kebenaran ini. Okey semua? 

kah kah kah

Rujukan gambar :  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151838742595952&set=a.294787430951.156129.157851205951&type=1&relevant_count=1

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...