Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 15 Oktober 2012

Najib bagi kuliah agama kat Pakatan Rakyat.

Piem kita dah jadi ustaz. Korang kan selalu nak tengok najib kita berceramah. Nampaknya hasrat korang dah tercapai beb. Jom kita dengar kuliah dari ustaz segera najib jap.

kah kah kah

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, kerajaan pembangkang boleh dianggap sebagai sebuah kerajaan munafik kerana tidak menunaikan segala janji yang dibuat kepada rakyat.

Tegas beliau, terdapat tiga ciri orang munafik seperti yang disabdakan oleh Nabi Muhamad SAW iaitu tidak bercakap benar, memungkiri janji dan apabila diberikan amanah dikhianati.

Beliau berkata, berbeza dengan kerajaan Barisan Nasional (BN) yang tidak pernah memungkiri janji, sebab itulah ungkapan Janji Ditepati digunakan secara meluas oleh parti itu.

"Pepatah Melayu ada menyebut, binatang dipegang pada talinya, manusia pula dipegang pada janjinya. Janji dan jaminan BN dibuat berdasarkan pada kemampuan kita.

"Janji yang dibuat tetapi tidak ditepati bukan sahaja akan dilaknat oleh Tuhan tetapi turut akan dihukum oleh rakyat," katanya pada majlis Jelajah Janji Ditepati di sini hari ini.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20121015/po_02/Kerajaan-pembangkang-dianggap-munafik#ixzz29L8FT9QU 
 

Sembang kencang siot. Tuhan laknat apa bagai seme terkeluar. 

kah kah kah

Woittttttttttttttt.................... masa ko luluskan hub hiburan malam pernah tak terfikir bab laknat tuhan? Masa pru sarawak you help me i help u ada terfikir tak bab laknat tuhan? Masa enjoy 9 juta pusing dunia ada terfikir tak bab laknat tuhan?

kah kah kah

Lawak la pula piem najib. Aku bayangkan katak yang pongpang2 bercakap dia tue putera raja tapi dalam keadaan dia masih lagi mempunyai rupa seekor katak. Kelakar siot..  


Time neh laknat Allah swt ke mana ceramah ustaz najib ke mana.. betul tak?

kah kah kah

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...