Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Isnin, 16 Julai 2012

Makcik UMNO takmo rujuk dengan pakcik PAS.

Yeke makcik? Oke. 


Terserah lah pada makcik. Itu hidup makcik. Kalau makcik rasa makcik nak bersama semula dengan bekas suami makcik, rujuk lah semula. Tapi kalau makcik rasa makcik taknak bersama-sama semula dengan bekas suami makcik, maka jangan lah rujuk.

Aku bukan nak masuk campur apa dalam kes rumahtangga orang neh. Tapi aku heran betul. Nak rujuk ka taknak rujuk ka apa kena mengena dengan ko, aku dan kita seme? Bukan masalah negara pun. Jauh sekali masalah sosial. Kaitan dengan akidah pun takde.

Pendek kata ko tahu atau tak amek tahu pun tetap takde manfaat bagi kedua2 belah pihak. Tapi tak sangka pula aku si makcik umno dan utusan boleh meleret2 melayan kes neh? Neh mesti amek kesempatan di atas kehancuran rumahtangga orang. 

Apa larh nak jadi dengan ko utusan oiii. Bawa2 lah bertimbang rasa. Kot ye pun tak mampu nak pulihkan apa yang keruh, rapatkan yang jauh toksah lah jadi batu api bhai. Bodoh punya utusan. Tapi ye lah kata si zaini utusan kan boleh spin mensypin satu2 isu agar menyebelahi mereka so mungkin inilah kot salah satu isu yang telah mereka pilih untuk berbuat demikian.

kah kah kah

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...