Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 2 Ogos 2011

Oii fahmi ko neh hantu ka manusia? Apsal IC ko ada dua hah?

Agak2 korang fahmi neh muka jamboo tak? Kalau jamboo boleh lah berkenalan. Gay macam aku memang minat muka jamboo..

kah kah kah

Lihat bawah neh ;

Ini ialah fahmi. Fahmi neh sapa tah. Aku pun tak kenal dia. Hajat di ahti nak berkenalan lah gak itupun kalau dia neh manusia tulen asalan malaysia. Dengan tambahan syarat dia bermuka jamboo. Kalau import player takmo lah aku. Tapi ada sedikit kemusykilan bab identiti si fahmi neh.

1. Fahmi ada dua ic nombor melalui semakan SPR. Aku dah mula confused. Aku rasa fahmi neh sepatutnya lelaki lah berdasarkan nama dia. Tapi kenapa no ic dia ada genap dan ganjil? Ka fahmi neh hantu dua alam?

WOW..

Begini rupanya cara hantu dua alam punya no ic. Baru ku tahu.

kah kah kah

2. Dan bila aku check kat website jpn, kemusykilan aku makin menjadi2 beb. Apsal no ic si fahmi neh takdak? Lupa update ka staff jpn? Tak baik wooor. Fahmi ada dua no pendaftaran pemilih di spr. Tapi fahmi takde no ic di website jpn?

Apakah yang sedang berlaku neh? Owhh fahmi.. jangan2 ko ialah hantooo? 


Ameno : Fahmi ko kenal dr cendawan tak?

Share this

0 Comment to " Oii fahmi ko neh hantu ka manusia? Apsal IC ko ada dua hah? "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...