Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Selasa, 3 Mei 2011

Hot : Blog mahathir kena virus.

Kesian chedet. Blog chedet kena attack dengan virus lah plak. Baca bawah ;


Risau gak aku dengan malware-malware neh. Dengar citer malware neh berbahaya pada windows. Once dia masuk komputer kita. Habis jahanam. Bagi korang yang gemar baca belog chedet elok hold dulu niat korang. Tunggu belog chedet fully recover barulah korang baca balik belog dia okeyh..

Ameno : Selalu menda neh leh jangkit2 .. org kata lah.. bukan aku. Aku cedok balik je.. hehehe
Sudahkan anda bersedia menjana pendapatan melalui facebook? 

Share this

5 Responses to " Hot : Blog mahathir kena virus. "

  1. sblm ni mmg tak bkk..ptg td bl utusan ckp virus baru terasa nk bukak..

    BalasPadam
  2. ouh, bru tahu

    BalasPadam
  3. Malware memang berbahaya pada window , sekarang ni virus orang sebar guna blog atau website. Agak berbahaya pada pengunjung.

     Tutorial blog


    Wujudkah Sumpah Lakhnat Dalam Hal Tuduhan Zina?

    .

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...