Telegram PH http://t.me/beritapolitikmalaysia

Laporan yang tersiar tidak semestinya mewakili pandangan pihak pentadbir halaman.

Rabu, 30 Mac 2011

Panas! Peminat sokong fasha sandha seksi !

Tadi aku selak fanpage fasha kat facebook. Sebenarnya untuk pengetahuan korang, aku dulu like fanpage fasha sebab aku "minat" dia. Then selepas beberapa bulan aku asyik komen, dia pun dah jemu agaknya lalu dia blocked aku. Aku kecewa tahu. Siyes. Terus terang dah neh. Harap fasha boleh unblock aku balik. Aku setia je minat dia per. Heh.

Peh tue aku nampak fasha posting benda alah neh, baca bawah ;

Lepas tue aku saja lah klik nak baca komen-komen kat bawah tue ;




Setelah aku membaca dengan teliti setiap komen-komen di atas, aku dapat menyimpulkan bahawa ;

1. Fasha sandha dedahkan aurat. Dan ia adalah hak fasha. Korang jangan sibuk kutuk.

2. Keseksian fasha adalah anugerah tuhan. Dalam erti kata lain, mungkin peminat maksudkan bahawa tuhan suruh fasha utk berseksi.

3. Kemenangan fasha dalam carta artis paling seksi ialah disebabkan anugerah tuhan terhadap fasha akibat fasha selalu difitnah macam-macam. Dalam erti kata lain, kalau anda difitnah, mungkin anda akan dapat hits undian tertinggi untuk artis paling seksi, artis paling suka minum arak, artis paling pandai mabuk, artis paling hebat menari disko dan sebagainyalah.

4. Orang islam boleh suka, berbangga dan meminati keseksian fasha sandha dan boleh mengucapkan tahniah kepada fasha sandha sebagai galakan dia menangi carta artis paling seksi di malaysia.

Hebat!!!!! Aku pun mao di puja seperti ini. Kalah "pujaan" terhadap Nabi saw itu sendiri.

Hebat!!! Peminat fasha pun seberani fasha rupanya..

kah kah kah
kah kah kah kah
kah kah kah kah kah

Klik sini utk lihat sendiri jawapan fasha pasal keseksian dia.


Ameno : Mereka sedar ke apa yang mereka komen tue?

Share this

10 Responses to " Panas! Peminat sokong fasha sandha seksi ! "

  1. aku suka.. tibai lagi si FS.. depa tu mmg nk cptkan kiamat je .. haha

    BalasPadam
  2. Saya bangga dengan Fasha Sandha :) Heh!

    BalasPadam
  3. ala you ni jelesssssssssss pulak. post ni bukan utk menegur pon. post ni sebab jelessss.... obvious gila kot. orang blh tau la nak menegur atau jeles. hehehe. jgn marah ameno. gurau2 petang rabu.

    BalasPadam
  4. Kamen Rider Revolusi30 Mac 2011 6:53 PTG

    Aku paling tak tahan, bile combine name Allah dengan 'muahx' dalam satu ayat. sangat2 tak kene.

    BalasPadam
  5. mmg aku jeles kan dah jelas shah. muahahahhaah..

    BalasPadam
  6. takper2.. normal bagi wanita. aku tau ko boleh jadi wanita muslimah tetapi seksi di sebaliknya dalam satu masa. kahkahkah. ehhhh dah jadi mcm komen dalam facebook pulak aku komen kat blog politik ko ni :P

    BalasPadam
  7. ala you ni jelesssssssssss pulak. post ni bukan utk menegur pon. post ni sebab jelessss.... obvious gila kot. orang blh tau la nak menegur atau jeles. hehehe. jgn marah ameno. gurau2 petang rabu.

    BalasPadam
  8. Saya bangga dengan Fasha Sandha :) Heh!

    BalasPadam

Sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...