Rabu, 13 April 2016

KJ Dikutuk Kaw-Kaw Kerana Pemenang Berbasikal Terima Hadiah Kemenangan RM40 Sahaja..

Bukan gambar tipu.

Bukan troll atau fitnah. Ini benar-benar terjadi di Malaysia bhai.

Pada awalnya aku nampak ada orang sebar gambar neh di twitter..



Aku pun bercakap dalam ahti. Biar benar la bebudak neh terima hadiah kemenangan 30 ringgit, 20 ringgit dan 10 ringgit masing2.. gambar edit kot. Then, aku nampak ada sorang lagi member twitter sebarkan benda sama. Kali neh siap share link lagi tu kau.. dengan muka macam saspen tak saspen tapi adalah juga rasa saspen tu sikit-sikit aku pun mengklik..

Nahhhhhh












Jilake apa kah itu. Kategori bawah 15 tahun pun dapat puluh-puluh ringgit je? Aku rasa harga replica cheque tu pun lagi mahal dari hadiah kemenangan yang bebudak tu terima. Eh tolong laa.. kasut yang bebudak tu pakai, baju yang bebudak tu pakai pun dah lebih dari 40 ringgit kot..

KAH KAH KAH

Takan sebab 100j dah kena kebas maka hadiah kemenangan pun perlu didiscountkan?

KAH KAH KAH.. 

Korang tengok neh ;



Pasal tu la KJ kena kutuk.. dah jom baca kutukan demi kutukan ke atas keyjey.. boleh jadi modal melawak neh oleh artis-artis komedi kita.. mohon take note.

KAH KAH KAH







(rujuk)

Updated.

Woi, no 5 dapat botol air je woi?

KAH KAH KAH

Kelakar nak mampos ar aku rasa. Dari sini sampai ke Putrajaya berguling aku gelak.

Share this

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...